AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 windowsta sorun!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/04/2006 :  00:05:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar 2 gün önce oyun yüklerken windowsum bir anda donuyor ve bir daha açılmıyor..daha sonra servise götürdüm yeniden windows kuruldu ama yine aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum..herhangi bir oyuna girdiğimde 30-40 dk oynadıktan sonra pc kendini kitliyor ve reset attığımda windows açılış ekranı kitleniyor..tekrar reset atıyorum sonra açılmaya başlıyor(bu işlemi bir kaç defa tekrarlıyorum)sorun ne olabilir 2 defa format atıldığı halde değişik bir sorunla karşı karşıyayım,bir yardımınız olursa memnun olurum

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 17/04/2006 :  00:31:42  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ekran kartının fanı çalışmıyodur veya işlemci fanı yerinden çıkmıştır.

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/04/2006 :  01:14:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kasanın yanını söktüm herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım herşey normal çalışıyor gözüküyor...yani harddiskimde bir sorun olmadığından emin misiniz
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 17/04/2006 :  10:53:38  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ram ın kaç iki ayrı ram mi kullanıyosun eğer öyleyse birini çıkar bi daha dene. hard discinde de olabilir tabi sorun. bir de kasanın yan kapağı açık kalsın eğer ısınma varsa donma azalır bana ısınmadan kaynaklanıyor gibi geldi.

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 17/04/2006 :  11:58:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tam emin değilim ama hard discin bozulmuş olabilir.
aynı şey benimde başıma gelmişti.bir kaç resetten sonra bilgisayar açılıyodu.ama bir süre sonra oda işe yaramadı servise götürüp hard discimi değiştirdim.
sonra makine eskisi gibi çalışmaya başladı.
atlayanbaba'nın dedği gibi iki ram kulanıyorsan ondanda olabilir.ama eğer sorun ramlerden kaynaklanmıyorsa servise götürüp hard discine baktır.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/04/2006 :  12:15:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kabil sorun seninkiyle aynı arka arkaya atılan birkaç resetten sonra windows açılıyor hatta bazen power tuşuna basıyorum bu sefer monitöre elektrik gitmiyor...oyunlarda belli bir süre sonra donmalar yaşanıyor

ramlerin bir tanesi anakartım 333 mhz iyi desteklediği halde 512 mb ddr2 400 mhz diğerleri 256-256 333 mhz olarak bölünmüş durumda ama bundan olacağını zannetmiyorum çünkü 3 aydır kullanıyorum bu donanımları, donma sorunu 3 gün önce başladı... bu pc yi götürüp yeniden yapılandırdım hdd de bir sorun olsa bilgisayarcı anlamaz mıydı?? kimisi de soğutmada problem olabilir diyor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000