|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 17/04/2006 : 15:26:03
|
gözlerinden kaçmış olabilir.eğer servis uzak değilse bence bir daha götür bilgisayarı ve sorunu anlat.sorunun hard discinde olabileceğini söyle.o zaman hard discini inlerler.eğer sen sorunu ne olduğunu söylemessen pek ilgilenmiyorlar.adamlara her gün bu şekil yüzlerce bilgisayar geliyor. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/04/2006 : 17:44:07
|
kabil öyle diyorsunda adama hdd bozulmuş olabilir mi desem,adam para kazanmak için onay verecek bunu kendim anlamanın bir yolu yok mu yaw |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 17/04/2006 : 18:18:33
|
bilgisayarın garantide değilmi? eğer değilse adama sorunu anlatırsın ama neden böyle bir sorun yaptığı hakkındaki fikrini söylemessin.bakıp kendileri bulmaya çalışır. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/04/2006 : 18:24:14
|
garanti dışı artık kaç sene oldu alalı,neyse tanıdık bir bilgisayarcı var ona bir danışacam olmazsa artık hdd alırız yeni bir tane ;)) |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 17/04/2006 : 18:37:21
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
tam emin değilim ama hard discin bozulmuş olabilir. aynı şey benimde başıma gelmişti.bir kaç resetten sonra bilgisayar açılıyodu.ama bir süre sonra oda işe yaramadı servise götürüp hard discimi değiştirdim. sonra makine eskisi gibi çalışmaya başladı. atlayanbaba'nın dedği gibi iki ram kulanıyorsan ondanda olabilir.ama eğer sorun ramlerden kaynaklanmıyorsa servise götürüp hard discine baktır.
Katılıyorum cunku banada olmustu sen bir hardiskini servise baktır (ama o zaman tum bilgilerin gider) belkide tasırken veya kasa calısırken herhangi bir darbe ile bilgisayarın kasarı salanmıştır o arada hard disk'in donmesinde hard disk zarar gormus olabilir. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|