|
Yazar |
Konu  |
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 18/04/2006 : 14:49:17
|
alıntı: zeggy_557 tarafından yazılan:
alıntı: SøulfLy tarafından yazılan:
alıntı: zeggy_557 tarafından yazılan:
Hazır yeri gelmişken sorayım dedim, Merula Alba nereye Yazar oldunuz efenim :P
Aaaahhh ahhhh. Bir keresinde hile yazarlığına heves etmiştim, Krocanların zamanı yoktu, eklemiyorlardı. Ben de soğudum haliyle :D(Galiba hala zamanları yok. Son hile 2 Ocakta eklenmiş.)
Ahhh, ahhh..! Bir de bana sor. :S
Ben bütün Level dergisinin hilelerini elimle yazdığımı hatırlarım. Scanner diye bir olay keşfedilmemişti o zamanlar bizim evde. :D
Yalnız cidden, son hile 2 ocakta eklenmiş. Soulfly, bir el atalım şuna ;)
Biz el atsak n'olcak sanki, biz hileleri yazıp gönderiyoruz ama siteye ekleyen olmadıktan sonra anlamı kalmıyor.
Neyse, şu dersler bitsin yazın tatile kıyıp hakikaten bir el atıcaz hocam, beklerim yardımlarını. Ancak, gene Level'den yazacaksan o iş olmaz. :)
Bu arada aLtuğ kendini aşağı atarken tekrar gelecek saçma bi soruyu engellemek adına şu linki de vereyim.
Yazarlıkla igilenenler burayı ziyaret etsinler: http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/04/2006 : 16:06:08
|
bu arada ben yazar olmadan yönetici olmuştum (oldu işte karıştırmayın) hile yazarı olayım dedim, ne kadar hile bulduysam Kaan abi çoktan eklemişti, böylelikle o da olmadı :) Şimdi hele hiç zaman yok, oyun oynamıyoruz ki :( |
 |
|
ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli
Germany
İleti 0 |
İletim - 18/04/2006 : 16:54:43
|
konu kapanabilir: ) |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/04/2006 : 22:04:03
|
Başka bir arzunuz? |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 19/04/2006 : 21:04:37
|
Yok yani, leveldan da yazmıştım, ayrıca o zamanlar 12 yaşındaydım:D Şu an 13 bitiyor küçüktüm eheheheh (huzursuz gülüş :)) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|