|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 17/04/2006 : 14:15:41
|
Avaris'in cevabı sana değil, Çilekeş'e. Sana kızdığı falan yok yani. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 17/04/2006 : 22:37:41
|
alıntı: SøulfLy tarafından yazılan:
alıntı: zeggy_557 tarafından yazılan:
Hazır yeri gelmişken sorayım dedim, Merula Alba nereye Yazar oldunuz efenim :P
Aaaahhh ahhhh. Bir keresinde hile yazarlığına heves etmiştim, Krocanların zamanı yoktu, eklemiyorlardı. Ben de soğudum haliyle :D(Galiba hala zamanları yok. Son hile 2 Ocakta eklenmiş.)
Ahhh, ahhh..! Bir de bana sor. :S
Ben bütün Level dergisinin hilelerini elimle yazdığımı hatırlarım. Scanner diye bir olay keşfedilmemişti o zamanlar bizim evde. :D
Yalnız cidden, son hile 2 ocakta eklenmiş. Soulfly, bir el atalım şuna ;) |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 18/04/2006 : 02:27:03
|
Level'dan mı yazdın? Başka kaynaklardan içerik eklemediğimizi bilmiyorsun sanırım...
El atın da sizin el atmanız bir işe yaramıyor. Bizim dışımızda hilelerle ilgilenebilecek birilerini bulamadığınız sürece kalır yine o iş. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/04/2006 : 12:55:24
|
hile filan yazan seçkin üye mi oluyo |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/04/2006 : 14:41:27
|
Oyyy :) Hayır, yok öyle birşey. Sadece bazı arkadaşlar, siteye katkıda bulunmak için sitede bulunmayan hileleri yazıp editöre (krondor oluyor kendisi :)) yolluyor, eğer Krondor'dan geçerse -ki zor belirteyim, o yüzden herkes heveslenip bir ton yazı yollamasın:)- onlar da yollayanın adıyla ekler siteye. Diğer sorular için tekrar bir özet geçelim: Yönetici olmak için gerekli şart yazar olmaktır. Yazar olabilmek için de gerekli şartlar aşağıdaki BİZE KATILIN linkinde bulunmaktadır. Artık daha da soru gelirse üyelik, yöneticilik, yazarlık hakkında balkondan aşağı atlayacam :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|