benim sevdiğim bi kaç şarkı bunlar: baha-kutupta yaz gibi adnan şenses-meyhaneci yakup ekin unutamam şafak sönmez-mahur gözlüm serdar ortaç-sor gülay-ellerini çekip benden grup hepsi-üç kalp
ağlama sebebim olma gayrı ağlama olamam senden ayrı ağlama sil gözünün yaşını ey MAHUR GÖZLÜM!!
!!!beNi kayBetMeyi seÇenİ beN kaZnmAk içiN uğrAşmAm!!
1-Cem Karaca- Bindik bir alamete 2-Gençkan- Kendimi kontrol edemiyorum 3-Drowning pool- Let the bodies hit the floor 4-CRW- I Feel Love 5-Nintendo- Super Mario Techno Remix :) 6-Haddaway- WhatIsLove
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
1. Sia - Butterflies 2. A Perfect Circle - The Noose***** 3. Marilyn Manson - Sweat Dreams* 4. Alanis Morisette - I was Hoping 5. Control Machete & Ely Guerra - Amores Perros* 6. Anathema - Are You There 7. Gotan Project - Queremos Paz 8. Elvis Costello - I Want You* 9. Marroon 5 - Secret 10. Enigma - Gravity of Love***** 11. The Cranberries - Daffodil Lament 12. Puff Daddy feat Jimmy Page - Come with me* 13. Placebo - I Feel You* 14. Mazzy Star - Into Dust 15. Massive Attack - Teardrop 16. Massive Attack - Superpredators* 17. Lamb- Heaven* 18. Ben Harper - Alone* 19. Nirvana - Smells Like a Teens Spirit 20. Marilyn Manson - Resident Evil Main Theme***** 21. A Perfect Circle - Imagine* 22. Metallica - The Memory Remains 23. Piano - Amelie Poulain 24. Limp Bizkit - Behind Blue Eyes 25. Portishead - Glory Box Daha sayayım mı?
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde