|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/04/2006 : 17:05:54
|
STİNG ve BLACK EYED PEAS hayranlarına duyrulur.
black eyed peas efes pilsen one love festifali çerçevesinde bu yıl 9 haziranda istanbulda konser verecek. konser park ormanda olacak. 18 yaş sınırlaması vardır.(allahım iyiki 19 yaşındayım) bilet fiyatları:tam 40 ytl öğrenci:30 ytl
sting ise 14 haziranda istanbul kuruçeşme arenada konser verecek biletler:95 ytl
gidecek olanlar için şimdiden iyi seyirler.
not:biletlerin satışına başlanmıştır. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/04/2006 : 18:25:30
|
oo istanbula mı gelsem ne yapsam ya... konserler kaçmaz ki yaa :(
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/04/2006 : 18:27:40
|
gel valla ben gitmeyi düşünüyorum zaman olursa gerçekten kaliteli isimler geliyor. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/04/2006 : 18:29:49
|
inş. diyecem ama zor ya...staj fln var..onlarla uğraşmalıyım.. ama yine de saol dostum.. orada olsaydım kesin giderdim ben. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/04/2006 : 23:00:32
|
Roger Waters geliyor, Sting falan da kimmiş :) Onu kaçırmamak lazım asıl. Yaşayan bir efsaneyi dünya gözüyle görmek lazım. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/04/2006 : 23:15:31
|
 |
 |
|