|
Yazar |
Konu  |
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 20/09/2003 : 18:57:15
|
ben sorunun ne olduğunu anlayamadım açıkçası haber sıkıntısı çekiyorsanız binlerce kaynak var eğer yazacak adam sıkıntısı çekiliyorsa açtığın bu konu ve cevapların yerine en az 4-5 haber daha eklenebilirdi.Sanırım asıl sorun ilgi eksikliği bence site güncellemeleri yapanların Kaan gibi foruma zaruri durumlar dışında uğramamaları gerekiyor. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/09/2003 : 01:52:09
|
alıntı: eğer yazacak adam sıkıntısı çekiliyorsa açtığın bu konu ve cevapların yerine en az 4-5 haber daha eklenebilirdi
Haber yazmak çok kolay ya, 2-3 dakikada 15-20 haber yazabiliyoruz. Oradan haber yazmak nasıl görünüyor bilmem ama buradan pek de kolay görünmüyor. Bir haber yazmak için bile birçok siteyi dolaşıyor, diğer kaynaklardaki yazıyı inceliyor, eğer indirilecek bir dosya varsa (demo, video gibi) çalışan ve bağlanması kolay olan bir link bulmaya çalışıyoruz. Bu da tahmin edeceğin gibi saniyelerimizi değil dakikalarımızı alıyor.
Evet, haber yazarı aradığımız doğru ama bu iş hiç de kolay değil. Yazarın İngilizcesinin iyi olması, Türkçeyi güzel kullanabilmesi, hergün İnternete bağlanabilmesi, çok önemli olmasa da oyunlar hakkında yeterince bilgili olması gibi özelliklere sahip olması gerekiyor. Bu tür özelliklere sahip kişiler de her zaman karşımıza çıkmıyor.
Ayrıca biz haber yazmış olmak için haber yazmıyoruz. Yoksa başka sitelerdeki gibi "... oyununun görüntüleri yayınlandı, görmek için tıklayın." derdik. Ama oturup yayınlanan görüntüleri siteye ekliyor, ondan sonra haberini yazıp linki kendi sitemizden veriyoruz. Onlar gibi yapsaydık hergün 2-3 haber daha ekleyebilirdik.
alıntı: Sanırım asıl sorun ilgi eksikliği bence site güncellemeleri yapanların Kaan gibi foruma zaruri durumlar dışında uğramamaları gerekiyor.
Eğer imkanımız olsaydı siteyle 24 saat bile uğraşabilirdik. Ama bizim de işimiz, ihtiyaçlarımız var. Ayrıca bu forumun bir yöneticisi olarak eskisi kadar olmasada hala kurallara uymayan kişilerin bulunması nedeniyle buraya da bakmamız gerekiyor. Ayrıca bu ilgi eksikliğinden değil görevimiz olmasından kaynaklanıyor.
Eleştirileri kaldıramadığımızı söylüyorsunuz ama böyle bir eleştiriyi kaldırmamız biraz zor. Bu mesajı yazarken böyle bir tepki bekliyormuydun bilmem ama eleştiri yaparken kendinizi karşı tarafın yerine koyarsanız yerinde eleştiriler yapabilirsiniz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 25/09/2003 : 12:36:20
|
açıkçası daha sert bir yanıt bile bekliyordum bekliyordum derken sizi kışkırttımda bana cevap yazın ben size yazayım şeklinde düşünmedim ama bence oyunun görüntüleri yayınlandı şurada linki varın benim için sakıncası yok sonuçta hangi sitede olduğu değil oyunun görüntüleri benim için önemli ama yinede sizi tebrik ederim eğer söylediklerinde samimiysen helal olsun ne diyeyim kolay gelsin. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 02/12/2003 : 14:49:15
|
eğer yöneticilerimiz isterse bizlerde elimizden geleni yaparız neden olmasın hem takım çalışması yapmış oluruz |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 02/12/2003 : 19:15:26
|
bence haberlere gösterilen ilgi yeterli değil bilmiyorum kaç yöneticinin kaç tanesi yazar fakat bizde astimat ın dediği gibi elimizden geleni yapmaya çalışırız bence de bu iş öyle uzaktan göründüğü kadar kolay değil gibime geliyor burası bilgisayar ortamı burada herşey yapılabilir,herşey kolay diye düşünülmemeli sonuçta yazılacak şeye beyin kullanılıyor yazmak için de parmaklar... |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|