AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Yaş Kaçtı Sizin yaaa?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 24

xxxCERBERUSxxx
Üye

İleti 26

İletim - 03/07/2006 :  17:41:12  Bilgileri Göster  xxxCERBERUSxxx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende 12
Sayfanın En Üstüne Git

Jonquil1
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/08/2006 :  10:46:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ama admin abi özür dilerm ama bende 12 yaşındım.burası bir oyun istesi.oyunlarlada bizim yaşımızdakilr katılır.ne olacak 1-2 yaştan.şimdi biz kuralları ihalal etmiş sayılmayız.çünkü burrası bir oyun sitesi.bazı sitelerde 13 yaş sınırı yok.örneğin benim sitemde 13 yaş üzeri sınır var ama ben onu takmıyorum.ne olck yani.insan inasndır.hem bu forumda binlerce bu yaşlarda kullanıcı varrr
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/08/2006 :  10:51:14  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Jonquil 1 e aynen katılıyom.oyunlar bizim yaşımızdır:D
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 19/08/2006 :  11:30:04  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Jonquil1 tarafından yazılan:

ya ama admin abi özür dilerm ama bende 12 yaşındım.burası bir oyun istesi.oyunlarlada bizim yaşımızdakilr katılır.ne olacak 1-2 yaştan.şimdi biz kuralları ihalal etmiş sayılmayız.çünkü burrası bir oyun sitesi.bazı sitelerde 13 yaş sınırı yok.örneğin benim sitemde 13 yaş üzeri sınır var ama ben onu takmıyorum.ne olck yani.insan inasndır.hem bu forumda binlerce bu yaşlarda kullanıcı varrr

doğru söylüyorsun oyunlar sizin yaşınız içindir ama forumda konuları bozan yada kavga çıkaran genelde 15 yaş ve altındaki insanlar oluyor bunuda farkettinmi?

bu arada ben 17
Sayfanın En Üstüne Git

Jonquil1
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/08/2006 :  11:36:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
burdanda belli oluo.oyunlar küçüklerin yaşını ifade ettiği.sizn yaşınızdakiler yoonjaya takılır misall verdm
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 24 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000