AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 hikaye yazalım yazarlığınızı gösterin
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 06/04/2006 :  17:23:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Polat Kirveye 2 tane sıkmış.Kirve telefonunda Don Vito Corleone'yi aramış.Babacığım kekliği düz ovada avladılar demiş.O anda siyah bir limuzin mezarlığın önünde durmuş.İçinden Corleone çıkmış ve işaretiyle Corleone'ni adamları Polat'a eter koklattıktan sonra çuvala koyup kaçırmışlar.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

max_payne
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 06/04/2006 :  20:01:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sonra memati gelmiş demiş ki usta ustalar ustayı ustalamışlar

maxxx payne 8.bölüm harika
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/04/2006 :  23:44:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eter koklatılan Polat, Nuri Alço'ya götürülmüş... Nuri Alço "eterle işim olmaz, ben kadehe hap atarım" demiş. Polatın ayılmasını beklemişler ve ayıldıktan sonra da zorla içinde hap olan viskiyi içirtmişler. Polay her ne kadar "ben Irak'tan sonra tövbeliyim, içmem" dediyse de dinlememişler. Viskiyi içen Polat tekrar bayılırken Nuri Alço'nun yüzündeki pis sırıtışı gören Corleone "devir kötü kolla dötü" değimini de hatırlayaraktan "Polat harbi delikanlı adamdır, yapma Nuri" dediyse de Nuri oralı olmamış. Bunun üzerine Nuri Alço'yu da Polat'ı da "ya benimsin ya toprağın" diyerek kurşunlayan Corleone, bir başka İtalyalı tetikçi olan Léon'la pazarlık yapmış ve Memati ile Erhan'ın yanına yollamış.

Fakat yalnız kovboy Léon orada Memati ve Erhan'ı da temizleyince Kurtlar Vadisi'nin tüm kadrosundan geriye kalanlar da böylelikle temizlenmiş olup Léon da Stansfield ile beraber kendini havaya uçurduğu sahneye kadar Mathilda ile işlere çıkmaya devam etmiş (Böylelikle Léon'un geçmişini de aydınlatmış olduk)

Açıkçası bu konuya ilk bakışım ve ciddi hikayeler beklerken bu saçmalıklarıı görünce hayal kırıklığına uğradım.
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/04/2006 :  22:15:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sonra polat uyanmış demişki:kurtlar vadisi şarkısız kalmaz bari ben söliim:
TANRIDAN DİLEDİİİİİİM NINIYINIYINYI :)
Sayfanın En Üstüne Git

mym
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 29/04/2006 :  22:30:25  Bilgileri Göster  mym'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sonra küçük emrah çıkar ve abi ben dileyemedim ki, benim sivilcelerim yok ki der...

Adam olacak çocuk, çocukluk edipte büyümez
---*--*--*--*--*--*--*---
Hayat, beynimizdeki bulmacayı doldurma çabasıdır
------------------------
mahsunystr@msn.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000