|
Yazar |
Konu  |
yamac
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 03/04/2006 : 20:18:13
|
sonra gökten üç elma düşmüş biri reha muhtarın kafaya, reha muhtar ölüyken gene ölmüş, diğeri hülya avşarın başına o da eski haline dönmüş. sonra bir diğeri de noel dayının kafaya. noel dayı önce kızmış elmaya balgam atmış, sonra da elmayı yemiş!!! |
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.
Mevlana
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 03/04/2006 : 20:32:37
|
sonra eminem sahneye çıkar ve noel dayıya hitaben sen bir ayısın kıro bir dayısın hadi yiyorsa vur, vur, vur. noel dayı bu sözler üzerine çok kızmış ve eminemi eşşek amerikadan gelene kadar dövmüş.... |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
yamac
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 03/04/2006 : 20:43:38
|
eşşek amerikadan geldikten sonra noel dayı eşşeğide dövmüş. sonra polat alemdar gelmiş noel dayıya ben recon kesmem kafa keserim demiş, noel dayı bunuda dövmüş. sonra memoli gelmiş polat memoliyi öldürmüş. n.d(noel dayı) polata ben seni sevdim artık ortağız demiş.n.d. ve polat racon kesen adamlar adlı grup kurmuşlar ve deli yüreği eşşek marstan gelene kadar dövmüşler :DDDD |
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.
Mevlana
|
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/04/2006 : 20:51:35
|
sonra abdülhey gelmiş n.d(noel dayı)'ya Abiler ilerde çevirme var demiş IRAKLI:neden geldiniz ırak'a Noel dayı:Ticaret,İnsan ticareti lan nolacak hayvan gezmeye geldik:) |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/04/2006 : 21:15:28
|
ıraklı lan hayvan sensin :DSonra bir gemi görünür gemiden clone'lar atlar ve arkasından yoda,windo,anakin,obiwan atlar.ışın kılıcı ile noel dayının kellesini geser:D polat anakine derki; olum bak sen jedi olma gel beraber mafyayı çökertelim.Anakin; olur ama ben sana bişey dicem.Anakin söylerken ağlamaya başlamış: arslan bey'i ben öldürdüm ühüüüüüü. Polat:Olsuun hadi gel demiş anakin hayatında ilk tefa tabancayı eline aldığı için kendini beyninden vurmuş gebermiş hehheheh:Dsonra polat cenaze ye gelmiş cenazeye kirve gelmiş mezara bir kurşun atmış......
|
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|