128 mb bir ekran kartı alacağına 256 mb al..biraz para koy ve 6600GT al derim..işine acayip yarar..ve oyunları süper oynarsın..
birde her yere yazzmışsın..bu kadarına gerek yoktu..
Haa biraz mı? 6600GT 128 mb'ın üstüne biraz para konulmasıyla alınmıyor.Hem de arkadaşın anakartı P3,P3ler de 16x agp slotu yok.
128 MB bir ekran kartını p3 ve p4 lerde kullanabilirsin..şimdi ben nereden bilebilirim arkadaş yazmazsa benim makina p3 diye..ben sadece kart önermişim..
bu konulara girmeyelim olay bitmiştir büyütmeyelim
bu teknolojiye para dayanmaz 128mb gf4 mx440 ı çok uçuk bir fiyata almıştım ve ben aldığımda daha öte bir kart yoktu sonradan onu da 40 ytl ye bir arkadaşa satmıştım
128 mb bir ekran kartı alacağına 256 mb al..biraz para koy ve 6600GT al derim..işine acayip yarar..ve oyunları süper oynarsın..
birde her yere yazzmışsın..bu kadarına gerek yoktu..
Haa biraz mı? 6600GT 128 mb'ın üstüne biraz para konulmasıyla alınmıyor.Hem de arkadaşın anakartı P3,P3ler de 16x agp slotu yok.
128 MB bir ekran kartını p3 ve p4 lerde kullanabilirsin..şimdi ben nereden bilebilirim arkadaş yazmazsa benim makina p3 diye..ben sadece kart önermişim..
(Krondor abi(ler)den özürdileyerek bişey daha söylemek istiyorum). Sen kendin demişsin her yere konu açmışsın diye görmüyormusun orda p3 yazdığını.?Ayrıca 128 MB bir ekran kartını p3 ve p4 lerde kullanamayız diye birşey demedim ki niye bunu söyleme gereği duydun anlamadım doğrusu.?