|
Yazar |
Konu  |
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 28/03/2006 : 22:11:23
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
mj sen bu işlerin okulunu okuyan bir bilgisayar mühendisi olarak biraz fikir vereceğine yazı bekleyin diyorsun :) Zamanı olan bir insan için bile yemek yapmak mı bu yav, herkes "hadi oyun yapalım" diye konular açıyor. Bari kodlamadan, programlamadan biraz anlayan birileri açsa bu konuları yine bir nebze tamam diyeceğim ama o da yok. Kolay mı sanıyorsunuz? Hevesinizi kırmak istemem ama zaten birşey çıkacağı yok ne yazık ki.
ben bakarsan açılan bir çok konuda oyun hakkında bildiklerimi yazıyorum..her zaman aynı şeyleri yazmaktan bıktım..milletin oyun yapacağı yok tabiki..oyle laf olsun diye bişeyler yazıyorlar..oyunyapanları da gördüm..2D dandik şeyler...hevesinizi kırmak istemiyorum diyorsun ben bunun heveslisi bir insan degilim..yazı beklemelerini niye söylüyorum herkesin okulu var ve benimde...ve ben buradaki uyeler gibi orta okul yada lise talebesi degilim...benim saçma projelere ayıracak zamanım yok..eger kapsamlı bişey yapmak isteyen varsa YAZ en uygun dönem...tartışmak içinde çalışmalar yapmak içinde...OS ye stres atmaya biraz kafa dağıtmaya birilerine yardım etmeye geliyoruz..(kendi çapımızda olsada..bazıları beğenmeye bilir..)
kolay gelsin... |
 |
|
Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44 |
İletim - 29/03/2006 : 22:04:14
|
bravo mj... saçma sapan projelerle bizlerinde işi olmaz... :) |
 |
|
black lord VOL DEMORD
Üye

İleti 131 |
İletim - 30/03/2006 : 16:18:09
|
ya peki amerikanlar yada inglizler nasıl oyun yapıyo burada kaç tane bilgisayar mühendisi var isteseler yaparlar
|
sonunu düşünen kahraman olamaz |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 30/03/2006 : 18:03:33
|
Call Of Duty-Çanakkale Of Duty  |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44 |
İletim - 30/03/2006 : 18:19:26
|
black, onların parası var bu 1, teknolojisi var bu 2, imkanları sayısız bu 3, 10-20 kişi değil 300-500 kişi çalışıyor en aşağı bu da 4. saygılar sevgiler... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|