oyun grubu için istekli we bilgili adamlar arıoruz. game makerdan uzak durcaz ama istek gelirse onuda kullanabiliriz. İlk oyun olarak 2d yada amatör bir 3d oyun yapabiliriz. Blitzbasic kullanabiliriz. Güzel bir program.
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
Arkadaslar goruyorum ki bu konuda bir hayli bir ilgi var. Ben http://karabit.org 'da bu konuyu detayli bir sekilde anlattim. Kutuphaneler basligi altinda. Oyun programlama derslerine bakarsaniz iki tane farli bu konuda pdf. yazim var. Bunlari okuyabilirsiniz. Ayrica C++ programlama ile ilgilenenler icin baslangic dersleri hazirladim. Bu konuda sorulari olanlar ayrica yorumlar kismindan ban aulasabilirler. kalin saglicakla
GAMER91 BENDE OYUN YAPMAK İSTİYORUM BUNU HERYERDE DİLE GETİRİYORUM BENİM BİRKAÇ 3D OYUNUM VAR-DI PC ÇÖKTÜ CD YEDE ÇEKMEMİŞTİM GİTTİ YANİ ANLAYACAĞIN BİR OYYUN YAPABİLİRİZ OK DERSEN İRTİBATA GEÇ BENLE MSNM dj_banaderler@hotmail.com BU ARADA ADAŞIZ