ben oyun yapmıyorum..oyun oynuyorum..ama benle iddalaşmayın derim. sizin oturup bir ayda çözüdüğünüz programı ben 1 günde çözerim ve yaptığınız animasyonların alaasını yaparım...ama derslerim çok yoğun... ayrıca: hiçbir şeyden anladığınız yok birde burada oyun yaptınm oyun harika olmuş diye yorum yapıyorsunuz...bari oyun değilde animasyon deyin bişey demiyelim...daha oyunun ne olduğunu nasıl ne emeklerle yapıldığını bilmiyorsunuz... hiç hayatınızda oturup kod yazmamışsınız demekki... boyum da 180...neyse daha konuşmaya gerek yok...
kardeş sana profesyonal oyuncuların kullandıı directx we 3dsmaxi öneririm. Directx öörenirsen ne istersen yapabilrisin. Ama sorun öörenmesi. 3dsmaxde yaptıın modeli directxe direk aktarabiliomuşun zaten.
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
gamer91 banamı tavsiye ettin ya... 3D biliyorum ve kullanıyorum ama dirextX i daha bakmadım diyeyim.. ama oyun programlama için dediğin gibi direct iyi iş yaptırıyor.. baya bir döküman indirdim onun için..yazında stajımı bu konuda yapacam...o zman eger yaabilirsem oyunları burada sergileriz yani..