AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 İÇİMİZDEN OYUNLAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

izeto
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/05/2006 :  18:07:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR ASLINDA BÖYLE İÇİMİZDEN OYUNLAR ÇIKABİLİR.SAKLAMBAÇ,İSTOP,DEVE GÜREŞİ VS...NEDEN OLMASIN?HEM ÇOK TUTMAZ MI?NASIL OLSA YERLİ MALI,YURDUN MALI.İÇİMİZDEEN ÇIKTIĞINA GÖRE TUTAR.NE DERSİNİZ?EĞER OYUN YAPIMINI BİLMİYORSANIZ BİLE CEVAP YAZIN.ÇÜNKÜ DESTEĞE İHTİYACIM VAR.SAYGILAR

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/05/2006 :  22:23:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimse gidip de deve güreşi oyununa para vermez, boşuna hayal kurmayın.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 07/05/2006 :  22:30:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Flash'ta birşeyler yaratmak veya kendinizi geliştirmek istiyorsanız gayet ideal böyle küçük projeler yoksa satış amaçlı olacak bir hedef olamazlar. (Saklambaç FPS ve network üzerinden bir proje olabilir anca :P)

Ve... Önemli bir uyarı: Mesajını BÜYÜK harflerle yazmak okunmasını zorlaştırıyor. Görüntü olarak da şık değil.
Sayfanın En Üstüne Git

aYDeDe
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/05/2006 :  18:50:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende CrAzY_IVAN a katılıyorum Cd ye çekipte satılmaz ama internette sitelerde konuşulabilirsin yani anca internette tutar oyunun..!
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 08/05/2006 :  22:19:02  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yav mizikcilik yapanlara karsi bir yaptirim olayi varsa oyunda (mesela mortal kombattaki fatality olayi...) oynarim :)

Saka bir yana, eger bilgin varsa ve yapmak istiyorsan, basla sen. Kimse oynamasa/begenmese bile, kendini gelistirirsin ve ileride daha geliskin oyunlar yaparsin.

(Daha bir kac gun once, diablo2' de cok yuksek dereceli ve zengin karakterlerin duellosu vardi. ilk asamada kim daha hizli kosuyor, ikinci asamada ise rasgele bir "waypoint" secerek ona saklandik, diger arkadas ise bulmaya calisiyordu. insanlar omurlerinin %80'inden fazlasini uyku, okul, is gibi seylerle gecirip harciyor. Emin ol, o oyunlari oynacak kisi vardir :) )
Sayfanın En Üstüne Git

izeto_kuzens
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 11/05/2006 :  19:46:14  Bilgileri Göster  izeto_kuzens'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Satmayız bizde.İstikbal Göklerde gibi internette yayınlarız.Ama tek başıma yapamam.Yani yaparsan diye kelimeler kullanmazsanız sevinirim.Bana sadece destek lazzım

Saygılar.

GERİ DÖNDÜM BİR KUZENS OLARAK
UNUTUR MU BU TARAFTAR?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000