|
Yazar |
Konu  |
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 18/06/2003 : 18:02:18
|
Eski forum uygulamasının geçicide olsa yapılacağını baştan söyleseydiniz ne ben böyle bir yazı yazacaktım nede diğer arkadaşlar ikide bir ne oldu eski foruma diye soru soracaktı neyse anlayışla karşılayıp bu isteğimizi karşıladığınız için teşekkürler. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
kaaplan
Üye

Turkey
İleti 35 |
İletim - 19/06/2003 : 10:39:47
|
alıntı: bkkazaz tarafından yazılan:
Bilge Hocası der ki, sen o eski forumun üyesi değil miydin? Şimdi mi aklına geldi? Ayrıca eski forumu yayına sokmak onların icadı da değil (eğer onu kastediyorsan). Eski foruma geçerken, ondan önceki forumu da "Eski foruma şuradan ulaşabilirsiniz" gibi bir ibare koymuştuk.
Ha siz her ortamda muhalefet olacaksanız, buyrun devam edin. "Hah iyi oldu eski içeriğe ulaşmak" demeyin, yüklenin de yüklenin. Burayı da diğer forumlara çevirin. Küstürün yöneticileri, tam moderasyon, tam sansür uygulansın. Yetkili kimseden cevap alamayın. Mutlu olacaksınız değil mi? Okullara acaba "Yapıcı eleştiri yapma" dersi mi konsa. Çünkü bu durum, ülkenin büyük bir kısmında yaygın.
Piyasada, en fazla orijinal olmaya çalışan siteye de sürekli bir kulp takmanıza hayranım.
Arkadaşlar ben yönetici arkadışın sözlerine kesinlikle katılıyorum.Bir de küçük bir öneride buluncam.Tüm yönetici arkadaşlar birleşip gözlemledikleri forum kurallarına uymayan kişileri uyarmalılar bence , olmazsa üyeliklerini silmelidirler.Tabiki bu benim görüşüm ve her türlü kararınıza saygım var... Saygılarımla... Kendinize iyi bakın... |
Bir gün herkeş Fenerbahçeli olacak amaaa Geri kalan 364 gün herkeş Cimbomlu |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/06/2003 : 04:34:48
|
Saat sabahın 5'i olmuş ve biz hala forumu kontrol ediyoruz. Nedeni de hem insanlara yardımcı olmak hem de kuralları ihlal edenleri uyarmak, gerekirse üyeliklerini iptal etmek. Yani söylediğin şeyleri zaten yapıyoruz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|