AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eski mesajlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 2

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 17/06/2003 :  14:32:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni tasarımdan dolayı öncelikle sizi tebrik ederim.Beni pek memnun etmediğinide eklemeliyim asıl söylemek istediğimde şu sitede daha önce mesaj attığım konular vardı ve bunlara verilecek cevapları merak ediyordum yada cevap bekliyordum fakat şimdi böyle birdenbire onların silindiğini görünce afalladım bunu daha önce bize bildirmeniz çokmu zorduda daha sonradan biz yaptık bundan sonra böyle dediniz test yayını ibaresinin kalkmış olması sizlerin artık kendinizi profesyonel bir şekilde yetkin gördüğünüzün ibaresi fakat profesyonellik sadece tasarımı değiştirip siteye onlarca hile haber çözüm vs eklemek değildir üyelerin ayrıntılarlada memnun edilmesidir bu nedenle daha önce bize bu bildirilmediği için sizleri kınıyorum umarım bir daha olmaz çünkü bu ilk değil host değişikliğindede olmuştu.

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 17/06/2003 :  20:51:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilge hocam bu eski forum uygulaması hitoyundan çalınmış gibi geldi.
Sayfanın En Üstüne Git

nhu
Üye

Turkey
İleti 98

İletim - 17/06/2003 :  21:18:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Originally posted by Generals

Site sahibini savunmak gibi derdim yok, ancak buna çalmak değil imkanları arttırmak olarak bakmak daha doğru olur sanırım.
Ben de tasarımı pek sıcak bulmadım, ama zaman tanımak gibi bir opsiyonu kullanmak tercihim şimdilik (amma devri cümle kurdum ha!). İşe yarar her eklenti olsun sayın ziyaretçiler, özellikle tasarımın zor iş olduğunu düşünürsek:))
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 17/06/2003 :  22:23:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Originally posted by Generals

Müsadenizle, oha artık. Muhalefetin doruk noktası olmuş. Biraz daha düşünerek atsanız şu mesajlarınızı...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 18/06/2003 :  01:15:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa tamam bağırmayın yaa bir daha atmayız yaa etmeyin yaa gözünüzün yağını yiyeyim yaa(ıyyyyyyy) bağırmayın yaa bu çocuğa bağırmayın ağlatacaksınız ha.Tamam tamamda ben sadece size takılmak için yazdım o mesajı yani eleştiri olayı felan yok ama sizde baya büyük tepki verdiniz her neyse boşverin geçti nasıl olsa.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 18/06/2003 :  02:03:56  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir aralar bizim hilelerin tamamına yakınını zimmetine geçiren birinden Kaan bişey çalacak haa , nerdeyse dergilerine bizden hile alıp koyacaklar

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000