AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 bu devirde aşklar yalan mı??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 20/03/2006 :  00:40:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımm!... Durup, okuyup düşünmüşsünüz yazdıklarımı. Bu da bundan bir önceki iletimi yazarkenki amacıma ulaştığımı ve bunda başarılı olduğumu gösteriyor. Amacım "Genelleme yapmamak en iyisi." mesajını vermekti. Böylece kimse kırılmamış olur. Çünkü ben sizlerin yazdıklarınızı okuyunca çok kırılmıştım. Bu ne nefret diye. Aşağılama, hakaret etme vb. ne kadar çirkin şeyler?

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/03/2006 :  15:18:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok ya o kadar da degildir ya...aşağılama fln..millet hisettiklerini yazmış yani..:P
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 20/03/2006 :  19:06:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de yazmaycaktım ama dayanamadım.bi kere merula alba resmen beynimi okumuş.düşüncelerimi dile getirdiğin için tşkkrlr.
arkadaşlar;benim kz arkadaşım bana şöyle böyle yapıyo diosunuz da hepinizinki de mi istisna yaw.empati kurup düşünmeden olmaz bu işler.hady aynı şeyleri de ben söyleyim:bugüne kadar hangi erkekle çıktıysam ya çıkmış olmak için çıktılar,ya da niyetleri farklıymış.(william shakespeare'in dediği gibi güneş bile kendi cennetini göremiyor,yani aşk insanın gözünü kör eder,aşk ile mantık bir gitmez)

kızların sizden uzak durmasının nedenine gelince ''hepsi aynı'' düşüncesiyle önyargılı davranıp tedbir alıyolar,böylece kimse dengini bulamıyor.(kabil,üzüldüm haline,umarım birgün unutursun,herkese söylerim bunu;belki de erkenden anlamış oldunuz birbirinize göre olmadığınızı,sağlık olsun n'apalım)
aşka gelince;gerçek aşk insanın başına hayatında ya bir kez gelir(er ya da geç),ya da hiç gelmez.
GERÇEKTEN gerçek aşkı bulduğunuzda kaçırmayın gözünüzü seveyim..o kişinin ismini duyunca yaşadığımız heyecan bile yeter aşkı anlamaya.kelimeler yetmez ki anlatmaya.O;........aşk işte..
bize ne getirip,neler alacağı belli olmaz ki..

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 20/03/2006 :  20:31:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kim bilir.
belkide senin dediğin gibi böylesi daha iyi oldu...

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/03/2006 :  20:50:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"aybüke" sana bir konuda katılmıyorum o da erkeklerin çıkmak için çıkması konusunda bence kızlar çıkmak için çıkıyorlar nedeni de kendi arkadaş gruplarında sivrilme olarak görüyorum
siz kızlar malesef ne istediğinizi bilmiyorsunuz ikili ilişki konusuna çok sığ düşünüyorsunuz....biriyle beraber olayımda ne olursa olsun deyip tanımadan etmeden aşk yaşıyorsunuz ((tabi bunun adı aşk oluyorsa))belli bir süre geçtikten sonrada saçmasapan bahanelerle ayrılmaya kalkıyorsunuz ,en ufak bir tartışmada bile büyük sorunlar ortaya çıkıyor bence bir erkeğin sizi sevdiği ve değer verdiği kadar siz değer vermiyorsunuz..bu yazdıklarıma varsa eleştiri sabaha kadar konuşuruz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000