AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 bu devirde aşklar yalan mı??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 18/03/2006 :  10:56:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar özürdilerim.
siz kızlar hakkında baştan sona haklıydınız.
ben yanılmışım.
ne kadar altan alsanda ,kendin gibi davransan da olmuyor...

sakın yanlış anlama.
ben yapamayacağım galiba; ayrılmak istiyorum

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 18/03/2006 :  11:33:34  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mj tarafından yazılan:

Smeagol ben olduğum gibi davrandım ve kaybettim..bundan sonra her şekilde kızlara yapma mı olmalıyım..kendim gibi davranınca malesef kaybeden biz oluyoruz..

Ben de şu ana kadar hep kaybettim kendim gibi olarak :) Kendim gibi olmadığımda da karşımdaki kızlar kaybetmiş oldu,ya da sonunda yine ben kaybettim.

Şu anda haala kendim gibi olarak doğru kişiyi bekliyorum. Beyaz atlı prensi bekler gibi oldum ama bence doğru olan bu. Sonuçta etrafta çok karşı cins var, elbet birinde tutturucam.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 18/03/2006 :  16:35:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendimi uzun zamandır bu konu hakkında yorum yapmamak için frenliyordum. Ama artık bir bayan olarak yorum yapma zamanım geldi galiba. Bir kere yaptığınız çok yanlış. Yok kızlar iyilikten anlamıyor. Onları aşağılamak lazım. Onlara kötü davranmak lazım. Onlar şöyle onlar böyle. Peki siz nesiniz. Kızları aşağılama hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde. Şimdi burda erkekler şöyle erkekler böyle, desem ne olur? Erkeklerin boynuna bir tasma takıp oları kontrol etmek lazım desem, nasıl hissedersiniz kendinizi. Yok iyi davrandım, alttan aldım ama yine yaranamadım. Yaşanılan şeyleri bir de karşı tarafa sormak lazım. Kızlar güvenebilecekleri erkek ister. Anlattığı konuyla hiç ilgilenmese de onu dinleyen birini ister. Onu her zaman dışarıdakilerden farklı olduğunu hissettireni ister. Yalan söylemesin ister. Hemen evlenmek ister. Evlenmek sözünü duyunca arkasını dönüp kaçan siz değil misiniz? Bir erkek neden evlenmek istemez? Ya da kızlar neden ilişki başladıktan bir hafta sonra evlenmeyi düşünmeye başlar? Bu soruların cevaplarını bulun ilk önce ondan sonra konuşun burda. Erkek hakimiyetinin olduğu ortamda konuşmak kolay. Gidin bu sıkıntılarınızı kız arkadaşlarınıza anlatın. Bakalım ne diyecekler. Siz kendi içinizde yaşadıklarınızı anlatabiliyor musunuz kız arkadaşlarınıza. Hislerinizi anlatabililiyor musunuz? Belki de bu başarısızlığınız yüzünden kızlar sizi anlamıyordur. Şu ana kadar yazdıklarım bir genellemeden ibarettir. Tıpkı sizin yaptığınız "kızlar şöyle"deki gibi bir genelleme. Kimse kalkıp bana her erkek böyle değil demesin. Konu boyunca yaptığınız genellemelerle ters düşersiniz.

Kabil, çabuk vazgeçmişsin. Daha ne kadar oldu ki başlayalı. Bu kadar çabuk pes edip kaçmak çok kolay. Önemli olan sorunu gördüğün anda kaçmamak, sorunun üzerine gitmektir. Eminim yaşadığınız sorun hakkında konuşmamışsınızdır bile...

Ama erkekler böyledir. Asla konuşmazlar sadece kendi kafalarında kurduklarıyla hareket ederler. Görünürde alttan alırlar bazen. Ancak "bak ben alttan alıyorum, ama sen hiç yardımcı olmuyorsun sorunun çözülmesine" deyip, dediklerini yine yaptırmaya çalışırlar. Erkek hakimiyet güdüsü işte.

Size bir tiyo vereyim. Kadınlar erkeğin yaptığı hataları çok çabuk affederler. Çoğu zaman bir çiçek işi halleder. Ama asla unutmazlar. 40 yıl geçse de size "sen 40 sene önce bana şöyle şöyle demiştin." derler. Kulağınıza küpe olsun.

Bu kadar kötü sözden sonra nasıl hissediyorsunuz kendinizi siz erkekler? Size tüm bunları söyleyen hoşlandığınız bir kız olsaydı, ne yapardınız? Aaa çok iyi davranıyorsunuz ya, e kız iyilikten de anlamıyor. o zaman ona hakaret edip, onu aşağılamak lazım değil mi erkekler...

Edit: İyi kız kimdir? İyi erkek kimdir? Yaşanan tüm sorunlara, tm kavgalara rağmen, kadınını ya da erkeğini hâlâ çok sevmeye devam edendir. Mücadele edendir. Burdan da aşk nedir, sorusunun cevabına ukaşılabilir. Aşk, en büyük kavgayı ederken bile onu çok sevmektir.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 19/03/2006 :  09:47:35  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öylede hocam -gerçi sen genel konuşmuşsun- bazı istisnalar da olmuyor değil. Ben burda hiç bir yeri savunuyorum ama cocuğun çok ezildiği durumlar da gördüm ben. Kızın çok vurdumduymaz olduğu zamanları da. Tabi ki bunları çevremden gördüklerim kadarıyla yazıyorum ve bazen beni çıldırtan erkekler de çıkmıyor değil. Kendini çok birşey sanıp çok kalp kıran erkeklerde tanıdım ben. Sonuç olarak aslında iki tarafında iyilikleri ve kötülükleri olduğu görüşündeyim.
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 19/03/2006 :  12:06:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hocam çok iyi tahmin ettiniz.
daha sorunun ne olduğunu bile konuşamadık.
neden peki?
çünkü bana senden ayrılmak istiyorum diye mesaj atıp sonrada telefonunu kapatıp 2 gündürde açmazsa sorunun ne olduğunu anlayıp düzeltemeyiz.
ben hiç bir zaman erken pes etmem.
iki gündürde sürekli arıyor olman bunun kanıtıdır.
e ne oldu.ben iki gündür sürekli arıyorum, geceleri yatarken onu düşünüp ağlıyorum.
peki elime ne geçti?
hiç bir şey.
yüzüme karşı bile söyleyemedi ayrılmak istediğini.
daha ne diye uraşayım?
buna pes etmek deniyorsa
ben pes ettim...

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000