|
| Yazar |
Konu  |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 23/03/2006 : 16:34:02
|
| Ya zaten insan sevdiği biri hakkında bu tür istekler duyamıyor. Zaten o insanlar olur ki birilerini öyle görürler, o zaman inanın ki o gerçekten diğerini sevmiyordur... |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/03/2006 : 14:44:54
|
alıntı: tarafından yazılan:
Mj, sen karıştırdın sanki olayları biraz. Hem eskiden aşklar bir başkaydı falan diyorsun, hem de eskiden erkekler sapık yerine konurdu diyorsun :)
yo kbaba karıştırmadım..ben 81 e girdim ya..benim zamanımda oyleydi 
eski derken çok eskinen diyordum.. |
 |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/03/2006 : 23:14:07
|
| duyan malesef var..... kızı kendi amaçları için kullanıyor kızda ne yapsın seviyor diye her türlü ayak oyunlarına geliyor |
 |
|
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 25/03/2006 : 00:20:07
|
aslında hepimiz sadece kendi ülkemizi bildiğimizden, diğer ülkelerin nasıl bir hayatları olduğu konusunda sadece izlediğimiz diziler ve programlardan biliyoruz. Fakat avrupayı gezmiş görmüş biri olarak türkiyedeki kızların baya çekingen ve boy ortalamalarının kısa olduğu kannatine vardım. Yok hemen sinirlenmeyin, yok benn uzunum demenize gerek yok bu sadece bir gözlemdir. 1.90 boyunda türk kızda tanıyorum. Ama bi yere gidin, etrafınıza bi bakın. ne dediğimi anlayacaksınız... bizim ülkedeki erkek sayısının kız sayısına oranla bariz fazla olması, kızları çekingen olamay itiyor. Çünkü bu ülkede diğer ülkelere nazaran çok fazla olarak sarkmalar laf atmalar oluyor. Ve bu benimde sinirlerimi bozan birşey. Nezaman güzel bi kız geçse bütün erkekler arkasından konuşmaya başlıyor ve bu kanaatimce çok ilkel birşey. Şimdi diğer ülkeleri ele alalım. Mesela budapeşte... Orada bulunduğumda bir bara gittiğinizde kızlarla erkeklerin ortlalaması eşit ve eğer bi kızla göz göze gelirseniz, kız gelip dansedermisin diye soruyor. eğer dansta veya konuşmanda hoşuna gitmeyen bi özelliğin varsa veya vazgeçerse nazikçe teşekkür edip ayrılıyor veya tam tersi. (Bana olmadı ama gözlemler :)) Şimdi türkiyeye bakalım... Bara bi kız girdi ortamdaki erkeklerin %40 ı kızı gördü ve geri kalan%20 sini uyararak kızı gösterdi... şimdi %60 kıza bakıyor. Bi düşünün ben olsam kaçardım o ortamdan.... Şimdi budapeştede gece 12 de yolu kaybettiniz ve önünüzde bi sürü punk-metalci genç tip bağıra çağıra size geliyor. Deneme tahtası olarak ablamı öne attım (fedakarlıklar gereklidir :)) abalm gitti sordu. oradaki bağıran çağıran gurup nazikçe yolu tarif edip yollarına devam ettiler... Türkiye'de ise kız olarak gece 12 de büsürü tip bağıra açğıra gelse, soru sormanıza gerek yok zaten kesin laf atar veya peşinize takılırlar... Bu durumlar göz önünde bulunduğunda kızların güven isteme anlayışlarını, önlerine dümdüz bakıp kimseyi görmeden yürümelerini, tanıştıklarından diğerleri gibi olmamasını diledikleri, bunun için çaba gösterdiklerini anlayabiliyorum. Fakat bazıları vardır güzel arabayı görür kapıyı açar sürücüyü yanağından öperek arkadaşla iddaya girdikte der. olaylar gelişir ve ayrılırlar...(benim bi arkadaşın başına geldi) şimdi ben bu türü çözemedim. Para içinmi yoksa gözünü kestirdiğiyle olarak, arkadaşlarına güç gösterisinde bulunmak içinmi yapıyor.. Nedeni ne olursa olsun çoğu kız sadece tanıdığı veya tanıdığını hissetiği birinden ilgi görmeyi bekler veya kendisi gösterir. fakat diğer ülkelerde insanalar düşündükleri gibi giyindikleri ve düşündükleri gibi yerlere gittiğinden, gittikleri yerlerde sanki ruh ikizlerini bulurlar. Fakat bizim ülkemisde erkeklerin %80 i aynı giyiniyor ve benzer yerlere gidiyor. Bu yüzden bir kızın karakter tahlili yapması için medyum olması gerekir. Çoğu kız ise deneme yanılma yolunu kulanır işte bu yüzden çoğu ilişki bikaç buluşmadan sonra aniden bitiverir.... |
Tolga Yazıcıoğlu Donanım Yazarı |
 |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 25/03/2006 : 00:32:26
|
alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
Ha amacım zaman geçirmek diyorsanız rol yapın ve "Seni seviyorum" lafını çok kullanın. Oldukça işe yarıyor.
İğrenç bir tavsiye. O iki kelimenin anlamını ne kadar da basit kılmış. "Seni seviyorum." kelimesini basitleştiren kişiler ilişkilerini de basitleştiriyorlar. Aman dikkat basitlik, kişiliğe bulaşmasın. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|