|
| Yazar |
Konu  |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/03/2006 : 02:35:44
|
| "İnsanların kişiliği belli bir yaşa kadar oturmamış olur. Bu, 15 de olabilir 35 de. Bu yaşa kadar olan ilişkiler de pek sağlıklı olmuyor doğal olarak." krondora bu cümlesinden dolayı katılıyorum |
 |
|
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 22/03/2006 : 16:57:27
|
Veysel babanın sözleri geldi aklıma hemen; aslında çok iyi tercüman olmuş bize bu konuda:
"Dost dost diye nicesine sarıldım; BENİM SADIK YARİM KARA TOPRAKTIR..."
Aşk falan aramayın; hatta bulmayın da! Aşk'ı sadece hormonların gözümüze çektiği bir perde olarak görüyorum... Anlık heyecanlar artıyor artıyor ve tuhaf bir adrenalin etkisi yaratıyor... Eh buna aşk demekte işimize geliyor işte! Sevgi kalıcıdır ama aşk tamamen göz aldatmasına benzeyen bir aldatmacadır... İnsanın farkında olmadan kendini kandırmasıdır. Çok derindir çünkü, hem süründürür, hem güldürür... Yazacak şey çok lakin anlamaya insanların yüzü yok ... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 22/03/2006 : 17:12:50
|
ama bu dediğin hormonların gözümüze çektiği perdeyi görmeyenlerde vardır karşı cinsle sırf bu yüzden birliktelik olmaz buna zaten aşk denmez ki gerçek aşkı yaşamak daha farklı(ki yaşayan çok az ama) cem yılmaz ın da dediği gibi "en az 5000 çeşit insan var ya. diğerlerinde cinsellik birinci plandayken bende 2. hatta 3. plandadır" :))))
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/03/2006 : 19:10:55
|
Eskiden neydi arkadaşlar erkekler sapık yerine konulurdu..Kızların akıllarında hep acaba bu çocuk benim hakkımda iyi şeyler mi düşünüyor yoksa amacı sadece tatmin olmakmı... şimid b udevirde ise konsept tamamiyle degişmesede bir eşitlik var gibi.... tabi bu benim duşuncem... |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 22/03/2006 : 21:08:08
|
| ahir zamandayız,yani nesil çığrından çıktı azizim..şaka maka gerçekten de öle,cinsel istekler ön plana çıkıyor artık gençlerde,biraz romantizm yaşayalım,güzel bir arkadaşlığımız olsun,saçmalasa bile dinlemekten keyif alayım diyen yoq.en üzücüsü de bunlar karşı tarafta olsa bile bizde güvenecek kadar cesaret yoq.bir ilişkinin ciddiyetini kavayamıyorlar belki de kimbilr... |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|