|
| Yazar |
Konu  |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 20/03/2006 : 23:01:26
|
| ne olursa olsun her ayrılık acı weriyor insana.benim demek istediğim çok seversin,değer werirsin,yürekten bağlanırsın,ayrılınca tepetaklak olur herşey.ama benim yukarıda yazdığım gibi çocuk oyuncağına dönerse bu kavram anlamını yitirebiliyor.bunun dışında ben kızlar ii,erkekler kötü demiorum aksine kızları örnek werdim böyle anlaşılmasın die.sonuçta kim daha duygusalsa ya da daha çok seviosa olan ona oluyor. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/03/2006 : 23:17:08
|
son cümlen çok can alıcı olmuş....eh işte benimde yakındığım zaten bu "çıkmakmış vs" konusunun artık bu zamanda pek anlamının olmaması hep çevremde görüyorum,duyuyorum kız olsun erkek olsun birbirine değer vermiyor sanki beraber olduğu kişiyi gelip geçici biri olarak görüyor sorunda buradan kaynaklanıyor zaten... o anki heves işte sonrada işler değişiyor tabi
günün anlam ve önemini anlatan tek şarkı "TEOMAN-AŞK KIRINTILARI" |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/03/2006 : 23:21:23
|
| herşey çok degişti arkadaşlar..nerede o eski aşklar yaw. |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 21/03/2006 : 01:49:19
|
dimi ama?mj 80inde olduğu için tabi.(arkadaşlar;laf aramızda,biraz da ağır işitio,bi de çok çabuk sinirlenio,elinden gelse dövecek:))) bu yapmacık tavırlar kişilerin(özellikle kızlar yapıo)kendilerini şirin göstermek için yaptıkları bir oyun.tartışma sırasında bir anda sinirlenip bağırmaları da kişilik kanıtlaması bence.ya da gözdağı werme de olabilir.. bir anda parlamaları bu yüzden,toplumda ön plana çıkmaya çalışıyorlar.tabii numara yapanlardan bahsediyorum,yoqsa herkes tepki werebilir,doğal olan da bu zaten..çok haklısın. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/03/2006 : 02:07:38
|
Hiçbir şeyin değiştiği yok. İnsanların kişiliği belli bir yaşa kadar oturmamış olur. Bu, 15 de olabilir 35 de. Bu yaşa kadar olan ilişkiler de pek sağlıklı olmuyor doğal olarak. Hele ki küçük yaştaki ilişkileri hiçbir zaman önemsemem. He, bu, ilişki yaşanmaması gerektiği anlamına da gelmez. Tersine, kişiliğin oturmasındaki en önemli faktörlerden biri karşı cinsi tanımak, onlarla diyalog kurabilmektir. Bu nedenle böyle ilişkilerin yaşanması gerekiyor; ancak küçük yaşlarda ciddi ilişkiler isteyenler kendilerini kandırırlar (İstisnalar hariç tabii). Eğer birinden ayrıldıysanız, demek ki bir yerde bir sorun varmış. Belki de birbirlerinizi haketmiyordunuz. Örneğin karakterleriniz uyuşmuyor olabilir -ki ciddi bir ilişkinin temeli karakter uyuşmasıdır-. Sürekli karşı tarafı suçlamak yerine bir de bunu düşünün.
Ayrıca hem kızlardan, hem de erkeklerden sorunlu tipler çıkıyor. İstisnalara bakarak genelleme yapmayın. Aynı anda beş kızla çıkan arkadaşım da oldu, her önüne gelen tipi düzgün erkeğe sulanan arkadaşlarım da. Kısacası, sorun cinsiyette değil; başta da belirttiğim gibi karakterde.
Son olarak Penguen'den bir alıntı yapıyorum: "Ne ile, kim ile didişiyorsan, o biraz sensin". Yani "didiştiğiniz" kişileri suçlarken, biraz da aynaya bakmanızda fayda var. Belki de bu suçlamaları aslında kendinize yöneltiyorsunuzdur  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|