AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ÜYE BİLGİLERİNİ KAPATMAK
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 12/03/2006 :  19:29:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BOND'a cewap:Kullanıcı adımızı değiştiremiyoruz ama önerileriniz eleştirileriniz bölümünde "Kullanıcı Adı Hakkında" isimli konuya istediğin nicki yazarsan krolar düzeltiyor

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/03/2006 :  20:19:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Artık değiştirmiyorlar.Artık çocuk oyununa döndüğü için |KRONDOR| elini eteğini çekti bu işlereden.Sanırım diğer yöneticilerde değiştirmiyor.E onlarda insan, haklı olarak bıktılar.Bence kullanıcı adını değiştirmek isteyenler biraz sabırla beklemeliler.
Bi de artık zırt pırt değiştirmeyin artık şu adlarınızı.Forumda kimin kim olduğu belli değil :S Hele bi de imza kısmına not düşmemişse düşün dur.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 13/03/2006 :  00:04:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw konu gene bana dönmüş. Kullanıcı adını doğru okuyun lütfen.

Kullanıcı adı demişken, sevgili üyelerimizin bunu bir oyun hâline getirmesi sonucu Krondor kendi adına bir karar aldı ve bir süreliğine kullanıcı adı değiştirme isteklerini askıya aldı. Ben de onun kararını yerinde buldum ve kullanıcı adlarını değiştirmiyorum. Diğer yöneticiler bu konuda nasıl bir tavır takınırlar bilemem. Kendilerine kalmış.Bu konuyu da burda konuşmaya gerek yok sanırım. Arzu edenler kullanıcı adı değişimi hakkındaki görüşlerini aşağıdaki linke tıklayarak, konunun asıl tartışıldığı bölüme yazabilir.

http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2214&whichpage=17

Not: 26 yaşındayım, bayanım, evliyim, öğretmenim. Bu bana nasıl hitap edeceğiniz konusunda ipucu verip, yardımcı olur mu mi size bilmem.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/03/2006 :  12:56:29  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben valla bi kere değiştirdim.(daha doğrusu yöneticiler değiştirdi)dahada değiştirmem:DDDDD
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000