|
Yazar |
Konu  |
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 10/03/2006 : 20:05:05
|
Çok sık ileti atmıyorum foruma ama,neredeyse hergün bir göz gezdiririm. Bu göz gezdirme sırasında sinirlenecek bir sürü şey buluyorum açıkçası.Bunun nedeni de durup dururken alakasız şeylerden çıkan tartışmalar. Biri bir şey yazıyor,öbürü ona sataşıyor karşılıklı laf atmaya dönüşüyor iş ve konu (genelde ciddi olmaz bu konular,boş adamlar cevap verme ihtiyacı duyar!) sapıp kavganın arasına girenler ve kavgaya dahil olanlarca alınıp götürülüyor. Bunun en önemli sebebinin yöneticilerin tutumu olduğunu düşünmeye başladım.Çünkü;yöneticilerin karşısındakini sindirmek için kullandıkları ve haklı olarak seviyeyi düşürenleri uyardıkları üslup sert oluyor.Bu sert üslupta haklı oluyor yöneticiler ve kurallar çerçevesinde üyeyi uyarmış oluyorlar.Ancak gördüğüm kadarıyla üyeler de kendi aralarında bu tarzda konuşmaya başladı.Sanıyorlar ki her sert konuşup karşısındakine laf sokan;yöneticiler kadar haklı olacak!Sonuç olarak bazı üyelerin yöneticilere yanlış yönde özendiğini,yöneticilerden laf yemiş olan bazı üyelerin de bir dahaki sefere yöneticiyle dalga geçer bir tarzda abartı saygı cümleleri kullandığını görebiliyorum.Yöneticilerin bu konuyu dikkate almasını,gerekli olanı yapmasını rica ediyorum.
Not:Arkadaşlar,saçma sapan birbirini azarlamalardan,laf sokmaya çalışmaktan vazgeçin lütfen.Bilgisayar başından,sağa sola sataşarak değil de savunduğunuz fikir hakkında laf söylemeniz gerek bence.Bu sırada ufak taş atmalar da yasak değil zaten.Ama ortamı gererek elinize bir şey geçmeyeceği gibi forumun huzurunu da bozmuş olursunuz ve kurallara aykırı gelmiş olursunuz..
Saygılar... |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 10/03/2006 : 20:56:21
|
Tam olmasa da yazıcaklaım da aynı başlığa girebilir.
Biri bir başlık açıyor, ne güzel konuşulurken, başka biri "ooo bilmemne sen burda mıdın" diyor. ve birden başlıkla alakasız bir muhabbet dönüp mirc e çeviriyor ortamı. Ben de bundan çok şikayetçiyim.
Mesela "kendinizi gösterin" di galiba başlık. Ben milletin tipleri nasıl acaba diye başlığa giriyoum, herkes resminin olduğu linki gönderirken, biri krondor da göndersin diyor. Ve sayfalarca (abartmış olmıyım) krondor resmini göstersin muhabbeti dönüyor. Sonra başka muhabbete dönüyor.
Bence tartışma ya da muhabbet yapılacaksa kendi başlığı altında yapılmalı. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 10/03/2006 : 21:16:46
|
Ya öylede ama bence "|Krondor| resmini göstermeli" denmesinde ki tek hata bir insanın diretilerek resmini göstermesi istenmesidir. Yoksa o konudan biraz da sapmadan sohbet edilebilineceği görüşündeyim. |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 11/03/2006 : 15:26:52
|
Haklısın major. Sadece bir kişi resmini göster krondor dese yeterdi. ama iş iyice resmini göster, göstermiycem muhabbetine döndü. Forum üyelerine de çok iş düşüyor. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
UA_1991
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/03/2006 : 17:00:18
|
bakıyorum seçkin üyeler bi yerde toplanmışsınız sizi sizi  |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/03/2006 : 21:00:31
|
Smeagol gerçektende doğru söylüyosun. ben o konuyu herkes kendi resmini koysun diye açmıştım ama çok az kişi resmini ekledi ve konuda başka yerlere kaydı.(hatta ben bile bu konuların içine girdim) keşke herkes o bölüme resmini ekleseydi. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|