|
| Yazar |
Konu  |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 07/03/2006 : 15:01:16
|
Bu sene Öss'ye 2. kez gireceğim ve geçenlerde gecenin köründe testlerle boğuşurken aklıma şunlar takıldı;
Yeryüzünde hiçbi ülkede sınav sayısı da kaygısı da bizdeki kadar değildir herhalde. Toplum olarak hayatımız, ''Aşağıdakilerden hangisidir?'' sotusunun peşine düşmekle geçiyor nerdeyse. öğrenim görürken, iş ararken, evlenirken, askere giderken durmadan sorularla karşılaştık, karşılacağız... ''Oh, nihayet sorulardan, sınavlardan kurtuldum!'' diyeceğimiz bir anda ''Seni gidi sınav kaçağı! '' diyerek üzerimize çullanan, yolumuzu kesen birileri muhakkak çıkacak. Beşikten mezara kadar sınav mağduru olmuş bir toplumda, her gün altı yüz kişinin genelde de nüfusun yüzde onunun akıl ve ruh sağlığını giderek yitirerek delirmesi çok da yadırganacak bir durum değil aslında...
...Değil mi? |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 07/03/2006 : 15:46:47
|
| gerçekten haklısın ilkokul rahat geçsede sonra lgs stresi o biter öss gelir o da biter üniversitede finaller... bu ülkede her an herşey olabilir yani geleceğimiz belli değil.neyse biz çalışalım.her ne kadar memnun olmasakda değiştiremeyeceğiz ki bu kuralı |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
i_love_strategy
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 07/03/2006 : 17:15:00
|
| çok haklısınız sistemin topu bozuk ezberci sistem değil mi allahın cezası |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/03/2006 : 17:46:11
|
| bizim sistemimizin bir benzeride zambabew de var ya..abartmayalım dimi..:P:P:P:P |
 |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/03/2006 : 18:31:54
|
| Ben anlamıyorum bizim eğitim sitemimiz.Aslında ne güzel olur hiç LGS olmasa.Her okul fen lisesi düzeyinde eğitim verirse,sadece meslek okulları ayrı olursa güzel olur.Zaten LGS'ye hazırlanmaktan OYUNSİTESİ'ne giremez oldum.Çalış koçum çalış bir gün rahatça bilgisayarın başında oturabileceksin. |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|