AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Hayırlı Olsun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

cmturkey
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 13/06/2003 :  10:01:07  Bilgileri Göster  cmturkey için bir AOL İletisi Gönder  cmturkey için bir ICQ İletisi Gönder  cmturkey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cmturkey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle OyunSitesi'ne yeni design hayırlı olsun, süper olmuş.CM hakkında kafanıza takılan soruları bu bölümde birbirimiz ile paylaşacağımızı umut ederim.

Murat Tekmen
CMTURKEY.CoM
Webmaster®

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 13/06/2003 :  10:21:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar m.united kesin galibeyet veren taktiği ve kadrosu nedir söyler misiniz

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

cmturkey
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 14/06/2003 :  14:21:59  Bilgileri Göster  cmturkey için bir AOL İletisi Gönder  cmturkey için bir ICQ İletisi Gönder  cmturkey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cmturkey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam,

Bence M.U'da 4-4-2 taktiği veya 4-1-3-2 taktiği oldukça etkili oluyor.Örnek vermek gerekirse 4 lü defans'a

Sol Bek : Ian Harte ( Transfer )
Sağ Bek : Garry Neville
DC : Silvestre
DC : W.Samuel ( Transfer )

Bu oyuncuların önüne

DMC : Roy Keane

Keane'in önünde 3 lü bir orta saha ki hepsi birleşik olmalı yani kanatlar boş kalacak şekilde.

MRC : Beckham
MLC : Giggs
MC : Scholes

Forvetler'de

FC : Nistelrooy
FC : Nihat veya Vieri

Yukarıdaki diziliş ve takımla epey başarı kazanabilirsin yalnız maddi konulara ve antremana çok dikkat etmelisin.Özellikle iyi bir antreman programı seni oyunda zirveye çıkartabilir.

Murat Tekmen
CMTURKEY.CoM
Webmaster®
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 14/06/2003 :  21:43:13  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Rio Ferdinand olmadan olurmu? En iyi oyunculardan birini unutmuşsunuz.

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git

cmturkey
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 16/06/2003 :  13:30:55  Bilgileri Göster  cmturkey için bir AOL İletisi Gönder  cmturkey için bir ICQ İletisi Gönder  cmturkey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cmturkey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Originally posted by huseyin_sanal

Rio Ferdinand olmadan olurmu? En iyi oyunculardan birini unutmuşsunuz.

Kesinlikle haklısın, sorry

Murat Tekmen
CMTURKEY.CoM
Webmaster®
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/06/2003 :  14:07:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vieri gelir mi ya bana ben genellikle kiko'yu koyuyordum bir de nuno gomes'e 23.000.000$ önerdim gelmedi hayırsız

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000