AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 OYUNCUNN MORALİNİ NASIL DÜELTEBİLİRİM?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

mıura_kzlz
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 23/01/2005 :  02:07:50  Bilgileri Göster  mıura_kzlz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sezon içersinde iki tane oyuncuya kırmızı kart gördükleri için birer hafta maş kesintisi cezası verdim(hakettiler ama:)),şimdi haksız muamele gördüklerini söyleyip takımdan ayrılmak istiyorlar,bunun biçıkar yolu varmı?ceza var da ödül yokmu?yardımcı olursanız sevinirim.

-GALATASARAY- "They will come back!"

van nistelrooy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 23/01/2005 :  10:29:17  Bilgileri Göster  van nistelrooy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
medyaya öv belki düzelirr
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/01/2005 :  13:12:42  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
biraz hille gibi oluyor ama iki kırmızı kart gören adamı al ilk 11 ine koy maç günü kimle maç yapacaksan o takımın antrönörü ol.taktiği boz kaleye 16 yaşındaki gençlerden birini geçir ama kaleci olmasın!!! Otakıma şöyle en az 24 tane gol at bütün adamlarının morali Süperb oluyo!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/01/2005 :  23:39:59  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
haberler nasıl mıura kzlz düzelttin mi adamlarının moralini ?
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 27/01/2005 :  13:50:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bu dediğin hiç iyi değil normal yolla zamanla olur
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/01/2005 :  14:05:52  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet biliyorum yanlış bi şey ama normal yolla çok yavaş düzeliyo bunla bir maçtan şıp diye moral SÜPERB oluyo !! Bi de morali kötü adamı forwete koyup 6,7 tane goool attırırsan morali bir ay boyunca hiç değişmeden SÜPERB olur !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000