ya bu tip insanlar polat alemdara olmaya çalışıp olamayacak insanlar zaten bunların çoğuda düz lisede geleceği düşünmeyen insanlardır. allha şükür ben bir anadolu lisesine kancayı taktım.pek böyle takılan yok okulda ama her gün çıkışta farklı düz liselerden gelen çocuklar ceket omuzda elinde tesbih bazen sallama bizi bekliyolar bir b.k yapamadanda gidiyorlar
hatta bir grup düz liseli okullar arası bi yarışma için geldiğinde bana sorduğu soru:abicim ne biçim okulunuz var kantinde sigara satılmıyor biz müdür yardımcısından satın alıyoruz...
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
wolverine sen de başka taraflara kaydırmışsın konuyu ne alakası var düz lise olmakla falan bende düz lise çıkışlıyım ama bu tür taraklarda bezim olmamıştır sen böyle konuşarak bütün suçu düz liseliler üzerine yıktın olmaz ama!!
düz liselerin bazılarında oluyor mekanına ve insan kalitesine göre değişir okulun. meslek ve ticaret liselerinde daha da berbat bu durum ona bakarsanız