|
| Yazar |
Konu  |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 13:11:28
|
| Bizim lisede elinde tesbih ceket omuzlarında gezen beyinsiz grupları var. Kaliteli insanlar onlara pislik gözüyle bakarken, bazı kişiliksizlerde onlara hayranlıkla bakıyor. Çıkışta sanki it sürüsü dağılıyor hepsinin elinde sigara tesbih.. Bunu yapanlar genelde dersleri zayıf olan, eğitimsiz cahil anne-babaların çocukları. Bende Kv'yi zevkle izliyorum ama asla özenmedim özenmemde. |
 |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 13:25:00
|
okumak istemeyen adam okumasın bu kadar basit kimse zorla okula çağırmıyor.. çıksın dışarıda istediği serseriliği,itliği yapsın okuluda amacından saptırmasın adamın okumaya niyeti yok geliyor okula .....muhabbeti yapmaya,ona buna sataşıp kavga çıkarıp serserilik konusunda rütbe atlamaya,yahu anne-babalar çocuklarının durumlarını hiç mi görmüyorlar acaba???bakar babası alır çocuğu yanına "oğlum senin okumaya niyetin yok,derslerin kötü,hocaların şikayetçi bari işe sokayım seni ne halt edersen et o zman başkalarına da rahatsızlık verme" gibi düşünürse ötekilerin önü açılır bu pisliklerde de azalma olur gibime geliyor bazı okullarda müdür dediğimiz şahsiyetler okulun içinde bulunduğu durumdan bi haberler malesef..bunun sonucunda da herkes kendi işini kendi yöntemleriyle görüyor.....müdürler vb yetkililerin okulda sadece adları var ama kendileri yok malesef!! |
 |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 01/03/2006 : 13:28:00
|
| Yalnız okulun serserilerini yola getimek isterken, aynı serseriler tarafından bıçaklanıp yaralalan, ölen öğretmenler, müdürler var. İşin bir de can korkusu boyutu var. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 13:39:57
|
O zamanlar deli yürek zımbırtısı yeni çıkmıştı, özentisi çoktu, oradaki karakterler gibi giyinen, yürüyen insanlar türedi. Yola getirmek için çok uğraştık, baktık olmuyor, ne haliniz varsa görün diyerekten vazgeçtik, bıraktık kendi hallerine. Siz birlik olup ezdirmezseniz kendinizi bir halt yiyemezler, hatta çekinirler sizden. Karışmayın ama ezilmeyin de, bırakın kendi kendilerini yiyip dursunlar.
Zaten kısa bir süre sonra büyük kısmı okulda atıldı. |
 |
|
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 14:01:32
|
Haklısın benim bile şu an köprüde olduğum için dayı dediğim, köprüyü geçtikten sonra ayı diyeceğim bir matematik öğretmenim var.
alıntı: Merula_Alba tarafından yazılan:
Yalnız okulun serserilerini yola getimek isterken, aynı serseriler tarafından bıçaklanıp yaralalan, ölen öğretmenler, müdürler var. İşin bir de can korkusu boyutu var.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|