AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sizce Orijinal Oyunlar Pahalı mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 12/04/2006 :  15:34:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw kardesşim dıyorsunuz kı kar koyup satıyorlarsa calalımmı oyunlar 20 dolar olsn bn orjınal alırım zaten bn oyun almıorum arkadaslardan alıorum bndekı tek oyun orjnal olarak pusudur o da 19 ytl turkler yapmıs ama kesınlıkle tavsıye etmem!!!!

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/04/2006 :  18:17:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ulen alıyorsanız alın da bari marifetmiş gibi söylemeyin krondor un dediği gibi ;))
bak ben alıyor muyum
Sayfanın En Üstüne Git

Naclugo
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2006 :  15:12:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pahalı olsada gerçekten 32 tane oyunumun 22si orjınal(gerçek)!!Ama gerçekten çok pahalı orjınall!
Sayfanın En Üstüne Git

Naclugo
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2006 :  15:32:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HASOOO haklısın katılıyorum!!Bu bir çelişki!Bu bir kısır döngü..Korsan alınmasa orjınal ucuz olurdu ama orjınal pahalı olduğundan korsan alınıyo!Millet bu olayı anca çıkmaz ayın çarşambası çözer...Kafa karıştırıyo.Ya eğer para yoksa bir kaç seçenek var:
1-İnternet cafe
2-Oyunu ucuzlamasını beklemek
3-Daha ucuz bir oyun almak
İstediğinizi seçin işte
Sayfanın En Üstüne Git

SadoStyle
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  00:38:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sunuda goz onune almak lazım avrupada ile eger turkıyeyı kıyaslarsak ekonomık durum yeterınce ortada.Ve bu acıkcası ınsanları korsana itmekte kım katliteden yosun hıc bir guvence altına alınmamıs bir oyunu oynamak ısterkı.Bunun en buyuk etkenı ise turkıyede korsanın ucu bası belli degıl ve oyun firmaları turkıyeye baska ulkeler arasında en dusuk oyun dagıtmını bıze gerceklestırmekteler yanı belli oyunları okadar kısıtlı olarak piyasamıza surmektelerkı buda oyun fiyatına lanse etmekte ve fıyat yukselmekte eger orjınal oyunalrın ucuzlamasını sıtıyorsak ya korsan oyun almıycaz yada korsana devam edıp kalıteden yoksun bi ortamda zevk almaya calısacaz karar sızın!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000