|
Yazar |
Konu  |
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 20:31:15
|
aha amazona baktım gta 20$ Türkiyede 100 YTL haksızlık değil mi bu |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 23:29:39
|
Sizde bu kafa olduktan sonra 20 dolara da satsalar (30 milyona yakın eder) yine kimse orijinal almaz. Adam kar ediyorsa çalalım öyle mi? Kuyumcu kar ediyor, kuyumcuyu soyalım; ferrari kar ediyor, üç beş ferrari araklayalım değil mi?
Devlet izin vermezdi deniyor. Peki Türkiye'de uyuşturucu ticareti, mafya, terör yok mu? Hani izin vermezdi? Diyarbakır'daki olaylar neydi o zaman? Okullarda satılan uyuşturucular ne halt demeye duruyor öyleyse? Para PKK'ya gidiyor, istediğiniz kadar kendinizi tatmin etmeye çalışın.
Türkiye'de 100 milyon, ABD'de 20 dolar olması haksızlık mı? DEĞİL! ABD'nin 6'da biri kadar nüfusumuz ya vardır ya yoktur, eminim ki bizdeki korsan satışlar Amerika ile başabaş gidiyor.
Bugün sizin gibiler yüzünden Sony, Playstation 3'ü Türkiye'de satmamak gibi bir ihtimal olduğunu söylüyor.
Pusu'yu bile korsan alan bir zihniyet sizin güttüğünüz. YAZIKLAR OLSUN!
Çalın... Hırsızlığa devam edin.
Korsanlık suçtur, hırsızlıktır.
Adamlar isterse 1 milyara satar, isterse 1 milyona satar, sizi HİÇ ALAKADAR ETMEZ! "Sen o fiyata satarsan ben de korsan alırım" diyemezsiniz, çünkü adamın sana satma mecburiyeti yok.
Asıl önemlisi, sizin oyun alma ve oynama mecburiyetiniz yok!
Paran yok ise : OYNAMA...
Hırsız bir nesil yetişiyor. |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 11/04/2006 : 13:46:38
|
BİZİ ALAKADAR ETMEZSE ALMAYIZ.OYUNDA ALIRIM... |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 12/04/2006 : 01:16:31
|
HASSOOO hocam, bırak nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar. Ne dersek diyelim laftan anlayacakları yok nasılsa. Hayır, al tamam da, sanki çok büyük marifet yapmış gibi bunu dile getirmeye ne gerek var? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|