|
Yazar |
Konu  |
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 01/03/2006 : 01:39:31
|
daha da eskilere gidersek bambaşka bi os var. eskiden de fazla değildi ama yinede sadece konuşmak için konuşulan bazı konulardan konuşuluyodu arada tartışmalar kızışıyodu ama şimdiki gibi değil nötr olan zaman o zamanlardı şimdi hiç bi şey nötr değil üleyik kilitleyen yöneticiler var şimdi ve onlara gıcıklık yaparmışcasına tekrar üye olup tekrar kilitlenmek isteyen üyeler.. eskiden krondor bu kadar çok yorulmuyodun heralde dimi :))) uzun zaman girmeyen üyeler var foruma bunlardan biri de benim aslında ama aradan zaman geçince değişiklik farkediliyor...
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 02:24:04
|
Ya bende siteye uye olmasan once takip ediyordum...site de gerçekten bir değişiklik var.. hle ben uye olduktan sonra 1-2 ay içerisinde sitede ben bile bir değişiklik farkettim yani.. site yöneticileri hiçbir şey yapamazlarmı acaba mesela her onune gelen siteye uye olamasın ya.. uye olurken bazı vasıflar istensin. mesela ben oyun konularına hakimim diyelişm ama donanım ve yazılşımdan anlamıyorum..oralara yazı yazma hakkım olmasın.. iyi olmaz mı ya bu şekilde bir sınırlama olsa..yada daha başka bir sınırlama.
neyse...iyi çalışmalar OS yöneticiler..ve OS sakinleri.. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 01/03/2006 : 02:44:07
|
Bunu neye göre belirleyeceğiz peki? Adam, ben Bill Gates'im dese bile aksini ispatlayamayız :) Yine söylediklerine inanmamız gerekecek yani. Sınav gibi bir uygulama zaten imkansız. Tek yapabileceğimiz şey, sorunlu kişilerin üyeliklerini iptal etmek. Bu da zor bir uygulama değil bizim açımızdan :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 01/03/2006 : 03:37:31
|
siz istediğiniz kadar üyelikleri iptal etseniz de onlar bilgileri değiştirip tekrar gelicekler,sonra siz yeniden sileceksiniz.kısır döngü anlayacağınız..bence bunun önüne geçilemez,hele bu insanlar yeteri kadar cıvıksa yandınız gitti demektir.yapabilirler,potansiyelleri var,atılmalarından belli n'oldukları.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/03/2006 : 13:54:33
|
alıntı: shadowwalker tarafından yazılan:
biraz geç olsada bende bir hoşgeldin diyeyim omersinan :) hakikaten seni görmeyeli oldukça uzun zaman oldu. site adı değişmeden önce dahi (game parrotmuydu önceki ad yav?) bir süre sonra üyelerden forumun eski tadı kalmadımı ne? gibisinden tepkiler görmek mümkündü. oldukça uzun zaman önce ğye veritabanı silinip tekrar üye olmamız gerektiğinde o kadar uzun süre cevap vermemi gerektirecek konu görmedimki sanırım altı ay kadar tekrar siteye üye olmadım (ama konuları takip etmeye devam ettim). benim sülale öğretmendir ve hepsi bir araya geldiklerinde anlaştıkları tek bir nokta var diyebilirim: "her yeni sene gelen öğrenci eski senedekinden daha kötü". forumdada aynı durumu yaşıyoruz ama sanırım öğretmen ailemin durumunda olduğu gibi buda eskiye özlemden kaynaklanan birşey. ben hala baldur's gate açıp oynuyorum en tad alarak oynadığım rpgdir kendisi. mesela nispeten yeni çıkan vampire:bloodlines harbiden iyi bir oyun olmasına rağmen üç-beş defa bitirdikten sonra eski tadını kaçırdı gözümde; ama balduru yirmi defadan fazla bitirdim (aslında kaç defa bitirdim bilmiyorum unuttum artık sayısını :)). forumdada falanca konu hakkında konuşmalarımızı yada filanca kişiyle sohbetlerimizi kafamızın bir köşesine yazıyoruz benzer konuşmalar tekrar olsa bile ilk anılarımız onlar olduğundan eskiyi yadetmekten başka birşey yapamıyoruz diyebilirim :) son olarak birşey söylemek istiyorum oyuna özel kısımların olması bence forumun içini biraz boşalttı. ilk kurulurken karşı çıkmıştım uygulamaya halende karşıyım; aktif kullanıcı sayısı bu şekilde bir uygulamayı kaldırmıyor. (sallıyorum) diablo forum başlığı vampire:bloodlines başlığı ayrı yerlerde olacağına rpg konu başlığı altında tartışılsa daha çok okuma ve cevap alacağı kanısındayım. (çünkü bazı durumlarda o oyunu oynamamış üyelerin fikirlerininde olması mümkün ayrıca bir ana grupta olması halinde o konuda... neyse daha önce bunları söylemiştim zaten sonuçta oyunlara özel bölümler açıldı) vesselam geçelim bunları tekrardan hoşgeldin omersinan :)
Kelimesi kelimesine katılıyorum (hoşgeldin omersinan dahil :) )
Hocam işte bu yüzden eskilere ihtiyaç var, forum toparlansın diye, tüm yükü Krondor'a ve Avaris'e yıkmakla olmuyor, onlar da insan :P
Velhasıl biz 3-4 yıl önce forum ne güzeldi derken farkettim ki yeni arkadaşlar da 5-6 ay önce forum ne güzeldi diyorlar ki o zamanlar da biz "eskiden forum daha güzeldi" diyorduk. Büyük ihtimalle bugün foruma üye olan biri de seneye aynı şeyleri söyleyecek. Sorun shadowwalker hocamın da dediği gibi maziye özlem sanırım.
Oyunlara özel bölümlerin aşırıya kaçtığına da katılıyorum kesinlikle. Belki Knight Online gibi Internet üzerinden oynanan, klanların cirit attığı oyunlar hoş kaçabilirdi sadece.
Eski oyunlara gelince, halen Oni, Final Fantasy VIII, Red Alert (RA95), Cutthroats, Age of Wonders 2 ve -o kadar eski olmasa da- Kohan II oynayan biri olarak eskinin her zaman daha iyi olduğunu reddedemeyeceğim :) [özellikle neden Oni-2 ve FFVIII-2 çıkarmazlar çok sövmüşümdür üreticilere) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|