AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 En İyi İşlemciyi Seçiyoruz...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 11/03/2006 :  22:53:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben ce INTEL ben intel kullanıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 12/03/2006 :  14:25:58  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
AMD olm AMD üff varya öle süper bişiki bu oyunlarda İntel'i havada karada geçiyo
Venice çekirdekli Athlon 64'ler bence şu an için en alınası işlemciler.Bunun yanına 1x2Gb ram,4xGeForce 7900GTX...
Ağzımın suyu aktı ya

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

sekizincilord
Üye

İleti 31

İletim - 20/03/2006 :  19:50:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
AMD açık ara farkla önde...
bu anketin faydalı olduğunu düşünüyorum
herkes AMD ve Intel hakkında baya bi bilgi sahibi oldu
bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyoruz

I wanna play a game with you..
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/03/2006 :  23:48:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar AMD alın..ben oyle yaptım..herkese tavsiye ederim..özellikle GAMER lara..beni dinleyin..
Sayfanın En Üstüne Git

Traffic
Seçkin Üye

Turkey
İleti 612

İletim - 23/03/2006 :  16:36:38  Bilgileri Göster  Traffic için bir AOL İletisi Gönder  Traffic için bir ICQ İletisi Gönder  Traffic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Traffic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir Intel kullanıcısı olarak 3 yıl önce AMD ye geçmiştim.
Sonuç olarak AMD;
Son kullanıcıyı düşünen bir marka örneğin soket a anakartları hala piyasada satılıyor. İşlemcileri bile. Soruyorum size Intelin 2 ay sonra soket 478 anakartını bulabilirmisiniz?? İşte son kullanıcıyı düşünme politikası.
AMD anakartlarına chipset üreten nvidia ıntelden daha iyi chipset üretiyor.Daha stabil, daha hızlı ve tüm özellikler mevcut.(Bakınız nforce 3-4)
Oyunlarda AMD nin üstünlüğü tartışılmaz. Bir sitedeki incelemeyi görmüştüm. Sempron 3000 ile P4 3000 karşılaştırılmıştı. Arada dağlar kadar fiyat varkı varken P4 sadece 50 puanla geçebilmişti. Artık gerisi siz düşünün

AMD Sempron 2.8 * MSI K9N Platinum * 2*1 Gb Kingston DDR 667 * 120 GB Samsung HDD * Sky Star 2 * Creative 7+1 Live Value * Asus Dwdr * Asus Cdwr * 19 Samsung 997DF * 256MB XFX 7600GT Extreme
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000