AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 En İyi İşlemciyi Seçiyoruz...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 26/02/2006 :  21:13:27  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
AMD Turion 64 bit işlemcileriyle zaten laptoplarda 64 bit desteğini getirdi. Hatta intel'lin masaüstüne çıkardığı 64 bitlik işlemcilerin, ondan 1 sene önce çıkan AMD Athlon 64 lerden yavaş olduğu anlaşıldığı zaman intel çok puan kaybetti.
Şimdi Oyun için AMD. neden diye soracak olursanız, çünkü AMD, intelde bulunmayan 3D-Now desteğini içeriyor. Bu desteği sunan oyunlarda gözle görülür bir performans artışı oluyor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/02/2006 :  01:59:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ayrıca intelin vazgeçemediği QP teknolojisi yani 4 kanal köprü teknolojisi malesef hızını düşürüyor..
AMD nin 8086 işlemci kodlarını direkt işletmeside tabiki hızına hız katıyor..
Sayfanın En Üstüne Git

eventfull
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 09/03/2006 :  21:44:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben AMD Athlon XP 64 3000+ ile intel P4 2.66 775 pinli 1 mb cache işlemcili iki makinayı benchmark(Bilgisayarı her türlü test eden bir program)programı ile test ettim.Amd malesef açıkara fark attı üstelik amd deki hardisk 5400 Rpm li 40 Gb hdd.P4 deki ise 80 GB sata Hdd idi.P4 ün anakartı dahada pahalıydı.Yani alacaklara AMD öneririm üstelik multimedia olaylarında AMDnin işlemci yapısı süperrrrr.Ben bu arada bilgisayar teknikeriyim dediklerimi hafife atmayın gidin AMD alın :))))
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 10/03/2006 :  16:18:29  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu gibi konularda İntel ve AMD,ATI ve nVidia gibi fanatiklik yapılmamalıdır.Sonuçta her iki firmanında birbirine üstün yanları var.Örneğin AMD Athlon serisi kendi ayarındaki Intel'lere göre oyunlarada daha verimli olmuştur.Bence en iyi işlemci yerine cebimizdeki parayı en çok hakedecek işlemciyi tartışmalıyız,sizin önerileriniz neler?Şimdi gitmek zorundayım dönünce 1-2 model yazarım

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/03/2006 :  12:14:08  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
pc net dergisinde okudum amd daha hızlıymış intelden:DDD
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000