|
Yazar |
Konu  |
sekizincilord
Üye

İleti 31 |
İletim - 24/02/2006 : 18:54:41
|
Sizce AMD mi yoksa Intel mi daha iyi? Oylarınızı bekliyorum |
I wanna play a game with you.. |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 25/02/2006 : 07:56:36
|
Walla ben hep Intel kullandığım için Intel diyorum |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
keeperman
Üye

Turkey
İleti 225 |
İletim - 25/02/2006 : 12:32:54
|
HAngi biçimde kullanmak istediğine bağlı.Ben AMD diyorum,çünkü AMD oyun oynayanlar için daha iyi ve daha yatkınmış.İş yerlerinde ise İntel derim.Şu anda AMD diyorunm.(Daha çalışmadığım için...:)) |
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!! |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 25/02/2006 : 13:05:15
|
Bende tam tersi işyrerindeki Amd evdeki İntel ama sanki İntel bir adım daha önde gibi. |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/02/2006 : 14:28:57
|
intel abicim intel pahalı ama sonuçta marka |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/02/2006 : 18:54:36
|
AMD ve INTEL kullanıcıları ikisi de iyi firmalar...ama gelişim derseniz AMD bir adım onde şu anda. ama hatırlatmakta fayda var AMD 64 bitlerde şu an için önde olabilir hele hele intelin piyasa ya sürdüğü İNTEL DUO yani D piyasada tutunamayacak,millet AMD ye koşacak tabi.. ondan sonra esas bombayı intel patlatacak tabiki...yeni nesil intel 64 bit centrino lar yolda..
herkese hayırlı olsun...
------------------------------------------------ bu arada AMD nin intel ailesinin kullandığı 8086 micropressesor ları kullandığını yazmadan geçemeyecem...
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|