hahahaha harbiden.hiç güleceğim yoktu..yarıldım vallaha :))) J.R.KRONDOR isimli arkadaş eğer gerçekten yeni üye ise bizim sahici KRONDOR u dışarıdan takip etmiş olmalı.yani her yerde seveni var, doğal olarak.eee hal böyle olunca bir fansitesi açmak lazım artık :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
ÇiLeKeŞ, sanırım sabit başlıklardan bahsediyorsun. Ne yazık ki forumumuz sabit başlıkları desteklemiyor. Normalde destekliyor; ama bizimkinde açık değil. Webmasterımıza iletiriz isteğini. Ancak açılacağı konusunda söz veremem; açılsa bile normal üyelerin kullanmasına izin vermeyiz herhalde.
Zuahahha koptum yaw burda :)).Korsan Krondorlar çıktı şimdide piyasaya daha neler görcez acaba.Ehh tabi Krondor abilerinde bir konuda dedii gibi ''|KRONDOR|BİR DÜNYA MARKASI'' :))