AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ''YETKİLİ'' NE DEMEK????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 23/11/2005 :  18:00:32  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Krondor,hep ben en altta görüyorum.Orda yetkili yazıyor.Yetkili kimler?Ne iş yaparlar?Peki bende yetkili olabilirmiyim?

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/11/2005 :  21:18:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galiba yazar değil sadece yönetici olanlar. Championship Manager kısmının yanında var cmturkey galiba
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/11/2005 :  21:46:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaptığın açıklama doğru; ama yetersiz. Yetkililer, sadece belli bir bölümde yöneticilik yetkilerinin açık olduğu kişiler oluyor.

Yeterli sayıda yöneticimiz var. Bu nedenle yeni yetkili veya yönetici almıyoruz. İleride belki olabilir; ama bu kişiler de seçkin üyelerden seçilir.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 24/11/2005 :  17:01:55  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi birisi çıkıp seçkin üye nasıl olunuyor,diye sorar

Seçkin üye zamanla üyelerin tutumuna göre verilen lakap.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/11/2005 :  17:19:12  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Üye nasıl olunuyor diye sorulursa da eğer :D,üstteki kayıt yazısına tıklayarak yapabilirler. Ya da bilgisayara nasıl internet bağlatılır diye sorarlarsa ise, şimdi....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/11/2005 :  01:43:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Höhh :)), başka sorusu olan? :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: