Aslında attığı seviyeli ve düzgün mesajlara göre rütbelenme olursa daha iyi olabilir. Yani mesaj sayısıyla olmayan rütbelendirmeden bahsediyorum. Herkes seviyeli mesajlar atar böylelikle.
ya şimdi gelinen nokta nedir..dediğim gibi sadece kayıt tarihi ve saati olsun..ve yanına da yoneticilerin everebilecekleri renk paletleri bulunsun..bu renklerinde dereceleri olur..yöneticiler site içerisinde uylerin etkinlikleri ve mesaj kalitelerine göre bu renkleri değiştirsinler...isterseler renkler ile ileri geri oynama yapsınlar..iyi kötü gibi..ya işte böyle bişey olsun.. yöneticiler ne der bilemem... iyi çalışmalar..
her üyeyle tek tek uğraşmak zor olmaz mı? onun yerine otomatik olarak değişebilecek rütbe seviyeleri olabilir anca. yani 1seneyi geçince kendi otomatik olarak değiştirecek. diğer türlü çok zor.
bence de senelere göre rütbelendirme(renkle olabilir)daha uygun olur.böylece yeni üyeler kimin ne kadar tecrübeli olduğunu anlar ve ona göre hareket eder.özellikle son yaşanan olaylarda bununda etkisi olduğunu zannediyorum.. bu arada Crazy Ivan 1000 mesajı geçmişsin.hayırlı olsun :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Bence bu rütbelendirme işi kabul edilmez.Milletin arasında kesin bir kavga çıkar.Zaten hoş birşey değil.Sana kötü bir rütbe vericekler ve sen bu forumda konuşmaya devam ediceksin.Ben şahsen dışlandığımı düşünürüm ve çıkarım:).