AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 türkçe frp oyunu warmı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/03/2006 :  18:46:30  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
istanbul efsanelerini hala bulabilirsiniz. windows xp'ye uyumlu hale getirilmiş internetten indirilebiliyor.

http://www.stillpsycho.net/ - resmi adresi. oyun hakkında bilgi alabilirsiniz ve indirebilirsiniz.

http://omeragacan.com - burdada bilgi var (reklam yapmak gibi olmasın, benim sitem)(öff bi türlü öğrenemedim şu forum kurallarını. bu yaptığım yasakmıydı acaba?)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/03/2006 :  22:37:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ömer, site için teşekkürler. Haberim yoktu bundan. Siteni yazman da, yardım amaçlı olduğu için, reklama girmiyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

skyrnnr87
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 05/03/2006 :  00:42:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw arkadaşlar bu nası bi oyundur ya böle bi zmn da böle bi oyun oynanırmı bu milattan öncesinin oyunu benim demek istediim hani madem türklerin yaptıı bi frp yok olan bi frp oyunun türkçesine çevirilmiş hali warmı ama güzel bunun gibi diil içinde elf i paladini hırsızı filanı falanı olan yoksa ing cede olur yeterki söleyin
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/03/2006 :  11:18:40  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol |KRONDOR| rahatlattın beni . bekliyorum acaba nolcam kitlencem mi diye.

ilk kilitlenmemi hala unutamıyorum crack ile ilgili mesaj yazmıştım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000