|
| Yazar |
Konu  |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 29/05/2006 : 00:25:32
|
çıkmak kelimseini kıimse sevmiyomuş ama ben çok kullanırım, ve anlamı da "senden hoşlandım, güzelsin. birbirimizi daha iyi tanıyalım" demektir. Benimle çıkar mısın dediğiniz birisi size seni tanımıyorum derse zaten "evlenme teklif etmedim" diyip uzaklaşın.
Ana konuya dönersek, 24 yaşında ve çok yakışıkllı biri olmama rağmen sadece 1 defa çıkma teklifi aldım bir kızdan.o da 13 yaşımdayken filandı heralde. nedenini aramamak lazım artık bunun, bizde gelenk olmuş bişey bu. mecbursun yapıcaksın. olur da ilerde kadınlarımız daha zekice düşünmeye başlarlarlar ve korkularını yenerlerse onlar da çıkma teklif ederler. takmayın kafanıza, edin teklifinizi. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/05/2006 : 08:53:39
|
sana aynen katılıyorum smeagol. çıkma kelimesini bende kullandım (sadece bir kıza teklif ettim.o da beni terk etti.)kızlardan teklif alma konusuna gelince 2 defa kızlardan çıkma teklif aldım ama kızların çoğu rededilmekten korktukları için çıkma teklif etmiyolar benim görüşümce. ah aşk sen nelere kadirsin!!! ya smeagol daha şu kızla görüşemedim.yazlığa gitti kız yaaaaaaaa!!! |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 29/05/2006 : 10:03:45
|
| takma kafana kabil, görüşürsün elbet, 4s kuralını da unutma bak :) |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/05/2006 : 10:10:20
|
ya hocam ama çok şansızım. hafta sonu dayımlara gittim. kuzen markete git dedi. bende üşendiğim için gitmedim ve kuzen markete giderken kızı görmüş. ama ben o kuzeni kesçem kızla benim aramı bi yapmasın. bide kız bana selam söylemiş haber bile vermiyo. biz sorunca selam söyledi diyo. ah ulan kuzen ah!! |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 29/05/2006 : 13:48:32
|
| kabilcim senin iş olmuşta haberin yok :) neyse olacak merak etme. |