AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Delikanlı bilgisayarcı...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 27/06/2004 :  14:01:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir sitede buldum, hoşuma gidince göstereyim dedim

Delikanlı Bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı Shift + Del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur!
Delikanlı bilgisayarcı, IP numarasını gizlemez.
Delikanlı Bilgisayarcı, WindowsXP'de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. Hoşgörülüdür.
Delikanlı Bilgisayarcı, MS Office yardımcısı kullanmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz.İhtiyacı olmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, Windows'taki Pinball oyununu uninstall eder. Oyun bile olsa toplarla işi olmaz!
Delikanlı bilgisayarcı, IMAC gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, bilgisayarını sleep modunda bırakmaz, bilgisayarı her daim hazır ve nazırdır.
Delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir:
Örnek : "Tek rakibim AMD" , "Rahmetli de X386ydı ", "Bir sana hasretim, birde 3 Ghz cpu hızına", "Windows'un ustasıyım Linux'un hastasıyım" gibi..
Delikanlı Bilgisayarcı, görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar.
Delikanlı bilgisayarcı monitörünün üstüne meraklı ördek,kuş böcük vb. materyaller koymaz.
Delikanlı Bilgisayarcı internette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 27/06/2004 :  17:14:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Delikanlı bilgisayarcı,topsuz mause kullanır. Bunuda bir yerde görmüştüm:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 28/06/2004 :  12:34:16  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Delikanlı bilgisayarcı,cd kullanmaz(yuvarlak ya o bakımdan)disketle yetinir.:)
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/07/2004 :  18:48:43  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Leg0l4s tarafından yazılan:

Bir sitede buldum, hoşuma gidince göstereyim dedim

Delikanlı Bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı Shift + Del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur!
Delikanlı bilgisayarcı, IP numarasını gizlemez.
Delikanlı Bilgisayarcı, WindowsXP'de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. Hoşgörülüdür.
Delikanlı Bilgisayarcı, MS Office yardımcısı kullanmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz.İhtiyacı olmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, Windows'taki Pinball oyununu uninstall eder. Oyun bile olsa toplarla işi olmaz!
Delikanlı bilgisayarcı, IMAC gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz.
Delikanlı Bilgisayarcı, bilgisayarını sleep modunda bırakmaz, bilgisayarı her daim hazır ve nazırdır.
Delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir:
Örnek : "Tek rakibim AMD" , "Rahmetli de X386ydı ", "Bir sana hasretim, birde 3 Ghz cpu hızına", "Windows'un ustasıyım Linux'un hastasıyım" gibi..
Delikanlı Bilgisayarcı, görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar.
Delikanlı bilgisayarcı monitörünün üstüne meraklı ördek,kuş böcük vb. materyaller koymaz.
Delikanlı Bilgisayarcı internette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar.

walla LegOl4s ben teknisyen olarak hepsini yapıyorumda sadece internette sörf kuralını çiğniyorum okadar haa unutmadan, Delikanlı bilgisayarcı, yapamayacağı işe yaparım demez!

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 11/07/2004 :  12:57:41  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
delikanlı bilgisayarcı internetten forumlara giripte yardım istemez
örneğin" os" :))))))))))))))))))))))))))))

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

stoneowenman
Üye

İleti 76

İletim - 17/07/2004 :  13:58:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi delikanlı herkesle anlaşan ve edep kurallarına uyandır
yanlışsa yanlış deyin öyle langırtıdan işlerle ilgilenmeyendir... o kadarrr

sevgilerle stoneowenman
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa