| Yazar |
Konu  |
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 27/06/2004 : 14:01:16
|
Bir sitede buldum, hoşuma gidince göstereyim dedim 
Delikanlı Bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı Shift + Del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz. Delikanlı Bilgisayarcı, Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur! Delikanlı bilgisayarcı, IP numarasını gizlemez. Delikanlı Bilgisayarcı, WindowsXP'de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. Hoşgörülüdür. Delikanlı Bilgisayarcı, MS Office yardımcısı kullanmaz. Delikanlı Bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz.İhtiyacı olmaz. Delikanlı Bilgisayarcı, Windows'taki Pinball oyununu uninstall eder. Oyun bile olsa toplarla işi olmaz! Delikanlı bilgisayarcı, IMAC gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz. Delikanlı Bilgisayarcı, bilgisayarını sleep modunda bırakmaz, bilgisayarı her daim hazır ve nazırdır. Delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir: Örnek : "Tek rakibim AMD" , "Rahmetli de X386ydı ", "Bir sana hasretim, birde 3 Ghz cpu hızına", "Windows'un ustasıyım Linux'un hastasıyım" gibi.. Delikanlı Bilgisayarcı, görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar. Delikanlı bilgisayarcı monitörünün üstüne meraklı ördek,kuş böcük vb. materyaller koymaz. Delikanlı Bilgisayarcı internette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 27/06/2004 : 17:14:27
|
| Delikanlı bilgisayarcı,topsuz mause kullanır. Bunuda bir yerde görmüştüm:) |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 28/06/2004 : 12:34:16
|
| Delikanlı bilgisayarcı,cd kullanmaz(yuvarlak ya o bakımdan)disketle yetinir.:) |
 |
|
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 10/07/2004 : 18:48:43
|
alıntı: Leg0l4s tarafından yazılan:
Bir sitede buldum, hoşuma gidince göstereyim dedim 
Delikanlı Bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı Shift + Del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz. Delikanlı Bilgisayarcı, Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur! Delikanlı bilgisayarcı, IP numarasını gizlemez. Delikanlı Bilgisayarcı, WindowsXP'de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. Hoşgörülüdür. Delikanlı Bilgisayarcı, MS Office yardımcısı kullanmaz. Delikanlı Bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz.İhtiyacı olmaz. Delikanlı Bilgisayarcı, Windows'taki Pinball oyununu uninstall eder. Oyun bile olsa toplarla işi olmaz! Delikanlı bilgisayarcı, IMAC gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz. Delikanlı Bilgisayarcı, bilgisayarını sleep modunda bırakmaz, bilgisayarı her daim hazır ve nazırdır. Delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir: Örnek : "Tek rakibim AMD" , "Rahmetli de X386ydı ", "Bir sana hasretim, birde 3 Ghz cpu hızına", "Windows'un ustasıyım Linux'un hastasıyım" gibi.. Delikanlı Bilgisayarcı, görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar. Delikanlı bilgisayarcı monitörünün üstüne meraklı ördek,kuş böcük vb. materyaller koymaz. Delikanlı Bilgisayarcı internette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar.
walla LegOl4s ben teknisyen olarak hepsini yapıyorumda sadece internette sörf kuralını çiğniyorum okadar haa unutmadan, Delikanlı bilgisayarcı, yapamayacağı işe yaparım demez!  |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
|
WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402 |
İletim - 11/07/2004 : 12:57:41
|
delikanlı bilgisayarcı internetten forumlara giripte yardım istemez örneğin" os" :))))))))))))))))))))))))))))
|
" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "  |
 |
|
|
stoneowenman
Üye

İleti 76 |
İletim - 17/07/2004 : 13:58:50
|
abi delikanlı herkesle anlaşan ve edep kurallarına uyandır yanlışsa yanlış deyin öyle langırtıdan işlerle ilgilenmeyendir... o kadarrr |
sevgilerle stoneowenman |
 |
|
Konu  |
|
|
|