AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 neden bütün teklifleri hep erkekler yapar ki...???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

chun_li
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 28/05/2006 :  00:43:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kızlar biraz saftiriktir (sözüm forumdan dışarı,bende kızım ama ben saftirik değilim)naz yaparlar süründürürler siz kanmayın bunlara
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/05/2006 :  09:29:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bizim mahallede çok genç kız çok genç erkek var ne zaman yanlarından geçsem kızlar;
-bizim eve gidelim mi?
-benimle çıkarmısın?Diyor erkeklere
bence tekliflerin çoğunu kızlar yapar
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/05/2006 :  21:23:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben hayatımda kimseye taklifte bulunmadım...böyle saçma bir olayada gerek yok arkadaşlar..iki kişi eger birbirinden hoşlanıyorsa olay kendiliğinden çözülür zaten..

gerçi yaşlada alakalı bişey bu..kuçukseniz teklifte bulunabilirsiniz.:P
Sayfanın En Üstüne Git

caddy_ceren
Üye

Turkey
İleti 65

İletim - 28/05/2006 :  21:51:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar ben şunu döylemek istiyorum biz kızları bilirsiniz biraz daha utangaç biraz daha duygual oluyoruz arkadaşım birine çıkma teklifi etti 'ona sen dalgamı geçiyosun ya' belki kızlarda arda böyle şeyler söylüyo ama erkekler bu konuda bence biraz daha güçlü şimdi arkdaşımın halini düşünün nasıl berbat oldu anlatamam kızlar duygusaldır zaten bence bi kız seviyosa hissettirir eğer sevdiği kişi de ondan hoşlanıyorsa ona çıkma teklifi eder biraz da naz etmeden olmuyo bu işler ne yani size önceden hazır gibi hemen evet mi diyelim ben şahsen demem doğrusu ailemle de konuşup sonra cvp veririm gerçi kimseyle çıkmadım ama biri teklif ettiğinde kırmadan ona nazikçe söyledim belki de sorun ne biliyomusunuz kızlar geri çevrilmekten korkuyo kabul edilmezse rezil olurum diye düşünüyo sorun bu yani bence

mEtAlCi_gİrL
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/05/2006 :  22:00:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sen birini seviyormusun arkadaşım....eger seviyorsan anlarsın zaten onunda sana ilgisi olup olmadığını..ben birini çok seviyordum ama o onunda beni sevdiğini sandım..sonra benim duygularımla oynadı..ve artık kızlardan nefret eder duruma geldim..şimdi ben ne yapmalıyım...başka bir kız onu unutturabilirmi bana...onu derken kızı degil yaşadığım durumu....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000