|
| Yazar |
Konu  |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 10/02/2006 : 23:59:14
|
| İkimizin de başına gelmişti bu durum (Tabii ayrı kızlardan :)). Kötü gözle bakmıyorsun; ama alışık olmadığımız bir durum olduğundan garipsiyor insan. Ancak anormal olan bir şey yok. Din ağırlıklı ve nispeten tutucu bir devlet olan Osmanlı'da bile kadınlar, hoşlandıkları erkeğin yanında mendilini yere düşürerek bir nevi çıkma (Nefret ederim bu sözden ama n'apalım :)) teklifinde bulunuyorlardı. O devirde bile yapılan bir şeyi şu an ayıp ve garip bulmak pek normal değil. Sonuçta aşık olanlar sadece erkekler değil. Böyle bir durumda kızın bir kenara çekilip teklif beklemektense şansını denemesi, konuşup rahatlaması oldukça medeni bir davranış. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/02/2006 : 00:12:45
|
| Ayıp ve garip bulmak? Yok yav aramızda böyle düşünen var mıki? Açıkçası ben şu yaşıma -20- kadar, 2 kızdan teklif aldım (birinde senle nette konuşuyorduk o sırada olmuştu hatırlarsın belki:)) hoş bir duygu olduğu kesin... Ama kızlardan teklif gelmemesinin ya da oran olarak çok düşük olmasının nedeni ayıp görülmesi veya benzeri durumlar olduğunu sanmıyorum :) Ve buradan kendilerine çekinmeyin yahu demek istiyorum :))) |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/02/2006 : 00:17:45
|
Belki aramızda olaya bu şekilde bakan yok; ama toplumumuzda hala "geri kafalı" zihniyetler mevcut ne yazık ki. Ki aramızda olup da bu konuya katılmayan; ancak bu kafada kişiler de vardır tahminen.
Çekinmesinler tabii. Her zaman egolarını tatmin etmek zorunda değiliz. Biraz da onlar bizim egomuzu tatmin etsin :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 11/02/2006 : 00:22:37
|
Ehm uzun bir yazı olabilir, korkuyorum abarmaktan .
Öncelikle konu başlığındaki sorunun yanıtını ancak ve ancak "Neden bir dişi kedi çiftleşmek için erkek aramaz?" sorusunun yanıtını bulabildiğimizde buluruz gibi geliyor bana! Doğanın kuralı deyip kaçmak istemiyorum lakin gerçekten eğer "düşünce" denen biz insanlara has yeteneğimiz de olmasaydı o %5'lik oran da yokolurdu diye düşünüyorum.
Fazla kasmaya gelmez, hoşlandığınız ya da arzuladığınız (yok vallahi o açıdan değil yaaaa ) kızın tavırlarına bakın. Az çok yoklayın size karşı birşey hissediyor mu ya da hisseder mi diye. Uyum gördüğünüzde ise edin teklifinizi! Maddi-manevi; hiçbirşey kaybetmezsiniz merak etmeyin! 
Hatta canlı örnek vermek gerekirse şu an ki kız arkadaşıma yaptığım tekliften bahsedeyim kısaca (bana karşı az çok birşeyler hissettiğini seziyordum, ama çekindiğinin ya da tam olarak emin olamadığının da farkındaydım):
o: ........ ben: ........ o: ........ ben: çık benle!!! o: hık-hık! kim nasıl neden!?......... ben: n'oldu? naz mı yapmayı düşünüyorsun??? o: ehmmm peki o zaman...
Şu anda da gayet mutlu ve güzel bir birlikteliğimiz var.. İleride de düğünümüze şimdiden tüm OS halkı davetlidir 
Cıvıdım, toparlayıp gidiyorum: Nedenlerle, niçinlerle uğraşmak için daha bol bir psikoloji bilgimiz olması gerektiğini düşünüyorum! O yüzden bırakın bu soruları da, beğeniyorsanız yapın teklifinizi ve açık olmaya bakın...  |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 11/02/2006 : 00:35:09
|
alıntı: metallic_white tarafından yazılan:
Ehm uzun bir yazı olabilir, korkuyorum abarmaktan .
Öncelikle konu başlığındaki sorunun yanıtını ancak ve ancak "Neden bir dişi kedi çiftleşmek için erkek aramaz?" sorusunun yanıtını bulabildiğimizde buluruz gibi geliyor bana! Doğanın kuralı deyip kaçmak istemiyorum lakin gerçekten eğer "düşünce" denen biz insanlara has yeteneğimiz de olmasaydı o %5'lik oran da yokolurdu diye düşünüyorum.
Fazla kasmaya gelmez, hoşlandığınız ya da arzuladığınız (yok vallahi o açıdan değil yaaaa ) kızın tavırlarına bakın. Az çok yoklayın size karşı birşey hissediyor mu ya da hisseder mi diye. Uyum gördüğünüzde ise edin teklifinizi! Maddi-manevi; hiçbirşey kaybetmezsiniz merak etmeyin! 
Hatta canlı örnek vermek gerekirse şu an ki kız arkadaşıma yaptığım tekliften bahsedeyim kısaca (bana karşı az çok birşeyler hissettiğini seziyordum, ama çekindiğinin ya da tam olarak emin olamadığının da farkındaydım):
o: ........ ben: ........ o: ........ ben: çık benle!!! o: hık-hık! kim nasıl neden!?......... ben: n'oldu? naz mı yapmayı düşünüyorsun??? o: ehmmm peki o zaman...
Şu anda da gayet mutlu ve güzel bir birlikteliğimiz var.. İleride de düğünümüze şimdiden tüm OS halkı davetlidir 
Cıvıdım, toparlayıp gidiyorum: Nedenlerle, niçinlerle uğraşmak için daha bol bir psikoloji bilgimiz olması gerektiğini düşünüyorum! O yüzden bırakın bu soruları da, beğeniyorsanız yapın teklifinizi ve açık olmaya bakın... 
Tamam hocam dağıtmaya gelicem düğününe :D.
Ya doğru da hani ne bileyim kızlar da etse arada bir değişiklik olur diye düşünüyorum :). Yani tamam erkeğiz de kardeşim bizi şekilden şekle sokmaya, kıyafetlerimiz içinde kaybolana dek(:S) terlememize neden olmalarına gerek yok :P. İşlerine gelince kadınlarla erkekler eşittir diyorlar hadi bakalım eşit :D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|