AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 neden bütün teklifleri hep erkekler yapar ki...???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 09/02/2006 :  23:32:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sidius demekki direk mevzuya daldığı için teklifmiş çıkmakmış bilmiyor demekki.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/02/2006 :  13:43:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence oran daha yüksektir.Kızlar bana sürekli teklif ettiğinden belki de bana öyle geliyordur.
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 10/02/2006 :  14:38:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuguz tarafından yazılan:

Bence oran daha yüksektir.Kızlar bana sürekli teklif ettiğinden belki de bana öyle geliyordur.

allah allah :)
erkekler daha fazla teklif ediyo ama bence aptallık çünki çoğu naza çekiyo kendini, kovalaman için kaçıyo

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert87
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/02/2006 :  15:01:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kimi kızlar erkek arkadaş için çıldırıyorlar ve kendi yaşıtlarıyla değilde kendinden bir veya birkaç yaş büyük erkeklerle arkadaşlık kurmak istiyorlar,kimileri de erkek olsunda ne olursa olsun hesabı nerde zırtapos adamlar var onları buluyorlar bunun nedeni de sınıfta veya arkadaş çevresinde belirli bir üstünlüğe sahip olma düşüncesi işte benim çıktığım var şöyle böyle muhabbeti bildiğiniz gibi...
bu dediklerimi daha çok 8.sınıf-lise1-2 çağındaki kızlar yoğunlukta yapıyorlar daha sonra yaşları büyüdükçe neyin ne olduğunu çok iyi anlıyorlar ama bu seferde onlara bakacak erkek kalmıyor
demek istediğim bu çağdaki kızların gözleri tamamen kapalı,hiçbirşeyin farkında değil birçoğu

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 10/02/2006 :  18:00:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ultramert87 tarafından yazılan:

kimi kızlar erkek arkadaş için çıldırıyorlar ve kendi yaşıtlarıyla değilde kendinden bir veya birkaç yaş büyük erkeklerle arkadaşlık kurmak istiyorlar,kimileri de erkek olsunda ne olursa olsun hesabı nerde zırtapos adamlar var onları buluyorlar bunun nedeni de sınıfta veya arkadaş çevresinde belirli bir üstünlüğe sahip olma düşüncesi işte benim çıktığım var şöyle böyle muhabbeti bildiğiniz gibi...
bu dediklerimi daha çok 8.sınıf-lise1-2 çağındaki kızlar yoğunlukta yapıyorlar daha sonra yaşları büyüdükçe neyin ne olduğunu çok iyi anlıyorlar ama bu seferde onlara bakacak erkek kalmıyor
demek istediğim bu çağdaki kızların gözleri tamamen kapalı,hiçbirşeyin farkında değil birçoğu

Valla ne diyeyim yaşım 32 ama karşı cinsi bu kadar kolayca irdeleyebileceğimi sanmıyorum.

Şimdi yukarıdaki yorumun %100 oranında yanlış olduğuna inanıyorum. Nedeni ise çok basit Türk erkeklerini tanıyorum.
Genel olarak konu ikili ilişkiler olduğunda bizim (yani Türk erkeğinin) beyni değilde başka tarafları daha baskın geliyor ve bundan dolayı asıl nasıl olursa olsunu diyen kızlar değil erkekler oluyor....
Buna karşılık karşı cinsi bu konularda daha seçici ve bir o kadarda akıllı buluyorum. İlişki konusunda daha duyarlılar ve seçimlerini mantıkla yapıyorlar. Hal böyle olunca karşı cins bize göre bu konularda daha açık göz gibi geliyor bana.

Sorunun cevabına gelince bunun 1000'lerce yıllık bir gelenek olduğunu düşünebiliriz. Erkek yaklaşır kız kaçar bu kadar basit (:

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000