|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/05/2006 : 17:58:13
|
olmaz herkes görürse o güzelliğin bir değeri kalmaz.   |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 29/05/2006 : 18:03:21
|
| Tamam namahrem sayıyorum;) |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/05/2006 : 18:07:26
|
herkes görmeyi versin. sonra bayılırlar falan uraşamam :) ama güzel kız olduğunu bilsinler yeter. dimi. |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 29/05/2006 : 19:18:59
|
Şu "namahrem" kelimesinin yanlış kullanılışına artık bir son vermek lazım diye düşündüm ve konunun ortasında, konuyla alakasız ama bilinmesi gereken bir yanlışı belirtmek istedim.
mahrem: 1.Yakın akrabadan olduğu için nikâh düşmeyen (kimse). 2.Başkalarına söylenmeyen, gizli: "Müdür, dosyadan başka bir rapor çıkardı. Kenarında kırmızı bir damga: Mahrem."- R. H. Karay. http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=mahrem&submit1=Ara
namahrem: 1.Evlenmelerinde yasa bakımından sakınca olmayan (kadın ve erkek). 2.eskimiş Yabancı, el: "Doğrusunu isterseniz beni aldatmamıştır; ama namahrem karşısında oynamıştır."- S. F. Abasıyanık. http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/sozbul.asp?KELIME=namahrem&YENIARAMA=+++Ara+++
Çok çok önemli not: Kabil, bu açıklama senin iyiliğin için. Kız arkadaşına namahrem dersen, burdaki herkesin onu görmeye hatta evlenmeye hakkı var demektir. İstemezsin herhalde bu kadar çok rakip.
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 29/05/2006 : 19:33:03
|
sağolun hocam bilgi için hemen yanlışımı düzeltiyorum. gerçi bana rakip yok :))
|
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|