|
Yazar |
Konu  |
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/03/2006 : 22:41:52
|
oho burak hoşgeldin yaw nerelerdesin özlettin kendini :s |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/03/2006 : 13:28:36
|
Yöneticilerden çok çok özür dileyerek EmmaFan'a bişey sorucam, "Bu Hsa2'nin yaşı kaç?" Yöneticilerden tekrar özür diliyorum konuyla hiç alakası olmadığı için.. Bende bulamıyorum 3. kitapta Rowling in dediği gibi kimse yok.. Tahminin varmı? |
 |
|
SEPTİSİZM
Üye

İleti 88 |
İletim - 04/03/2006 : 10:28:05
|
Vatikan'ın kıdemli şeytan çıkarma rahibi Gabriele Amorth,Harry Potter filmlerinde yapılan büyülerin etkisinde kalan genç beyinlerin, ''şeytana esir olabileceğinden'' ve günahkarlık denizinde boğulabileceğinden endişe ettiğini belirtti.80 yaşındaki rahip, ''Harry Potter kitaplarının içi, şeytana yapılan göndermelerle dolu'' diye konuştu.Basından... |
Bir can borcumuz var Allah'a her gün taksit taksit ödüyoruz.Günahkarız,asiyiz belki ama emin kullarız. |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 04/03/2006 : 15:42:03
|
Ewt Harry potter okuyorum ve satanist oldum...(tövbe tövbe)Ya böyle saçma haberleri bu konuya yazma çünkü burası HP başlığı HP karalama diil,istiyosan öyle bir başlık aç ama burda yazma..
Fatal o haberin doğruluğunda eminmisin?? |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/03/2006 : 17:20:24
|
alıntı: SEPTİSİZM tarafından yazılan:
Vatikan'ın kıdemli şeytan çıkarma rahibi Gabriele Amorth,Harry Potter filmlerinde yapılan büyülerin etkisinde kalan genç beyinlerin, ''şeytana esir olabileceğinden'' ve günahkarlık denizinde boğulabileceğinden endişe ettiğini belirtti.80 yaşındaki rahip, ''Harry Potter kitaplarının içi, şeytana yapılan göndermelerle dolu'' diye konuştu.Basından...
abi sende nerden buluyorsun böyle değişik haberleri |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|