|
Yazar |
Konu  |
daredevil_kizak
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 17/07/2006 : 08:34:05
|
bana göre öyle çünkü hiç mantıksız bir olay çarpmadı gözüme.Ayrıca eğer bu her hangi birinin yazdığı uydurulmuş bir yazı olsa çok bariz şekilde anlaşılırdı yinede daha önce dediğim gibi isteyen inanır isteyen inanmaz hep beraber bekleyip göreceğizayrıca daha fazlada uzamasını istemiyorum bu konun |
Nick :_PowergirL_ Nation : Karus Lvl : 65 Job :Shaddow Knight Server :Xigenon Clan :TheHardGuys (member) Pokemoncrater:Raindevils
|
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/07/2006 : 11:58:14
|
Bence bariz bir şekilde anlaşılıyor her yerinden.Neyse 7.kitapta görüşürüz. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 26/07/2006 : 12:36:52
|
ya arkadaşlar.şunu anlayamıyorum.hem okuyorsunuz,sonrada izliyorsunuz bu ne biçim bir iş anlamadım doğrusu okursanız,izleyince ne tadı kalacak her şeyi öğrenirsiniz çok merak ettiyseniz bişey diyemem :)) |
(¯`·._.·[ (I FEEL LOVED ) ]·._.·´¯) |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 26/07/2006 : 17:50:54
|
Okumayla izlemenin zevki farklı,okuduktan sonra filmini daha çok izleyesin geliyor(en azındn bnm) |
 |
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 29/07/2006 : 16:09:29
|
alıntı: daredevil_kizak tarafından yazılan:
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
arkadaşlar şu anda elimde 7. kitabın ilk 6 bölümü var (ama kitap ismi hakkında bişi verilmemis)yaklaşık 115 sayfalık bir bölüm ben sadece şunu söyleyecem J.K. Rowling bu son kitapla ortalığı kasıp kavuracak ve harry potter bir efsane haline gelecek çünkü sadece ilk 6 bölümü bu kadar etkileyiciydi bir sürü sorunun cevabı da veriliyor o 6 bölümde mesela R.A.B ın kim olduğunu öğreniyoruz :D çıkış tarihi 07.07.2006 olarak verilmis 4 gözle bekliorum çıkmasını 7. kitabın ilk 6 bölümünün linkini yazacaktım ama Reklam Yasak :D
Bu 7.kitabın ilk 6 bölümü değil ki.Başkası yazmış bunu, hatta her bölümün sonuna da imzasını atmış.Ayrıca daha ilk paragraflardan kitabı Rowling'in yazmadığıo belli oluyor ...
Beni çok güldürdün arkadasım bilmiyorum farkındamısın ama imzanın üstünde yazan değil gönderen yazıyor bilmem bir şey ifade ettimi bu sana ayrıca o 6 bölümü her kim yazdıysa rowlingin anlatımını süper biçimde taklit etmiş çünkü hiç sırıtmıyor ve anlatılanlarda gayet mantıklı ve şu cümlenin kurgu olması imkansız gibi göründü bana "Sınavdan Sonra Batacak Güneş ve Yıkılacak Son Güvenli Arş" neyse uzatmanın alemi yok hep beraber bekleyip göreceğiz
Ne demek istediğini biraz daha açar mısın ?
Daha önceki topic dede söylediğim gibi " uzatmanın alemi yok hep beraber çıkış tarihini bekleyip görecez" ayrıca bu sadece bir paylaşım ben bunu görüp okudum ve forumdakilerin hoşuna gider diye düşünmüştüm.Ayrıca emmafan arkadaşım güzel bir kurgu yaratmışsın ama harrynin horkuluk olması imkansız çünkü kehanete uymaz kehanette diyorki "Biri diğerinin elinde ölecek." yani eğer harry hortkuluksa voldemorttan önce harrynin ölmesi lazım bu durumda voldemortu başka birinin öldürmesi gerekir deil mi? Bence harry hortkuluk olamaz ama şunu söyleyim bu kitap içinde öyle kolay tahmin edilebilecek olayları barındırmayacak büyük sürprizler bizi bekliyor :D
valla herkesin kurguları var..biri diğerinin elinde öleceği sen biri diğerinin sayesinde ölece diyede anlayabilirsin..en iyisi bekleyip görmek yine....hadi bakalım |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|