AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Harry Potter Kitapları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 28

daredevil_kizak
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 11/07/2006 :  11:19:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
walla kusura bakmasın kimse ben o an içimden geçeni aktarırım o zaman bir haber yazan arkadaşımız aslını iyice araştırmadan yazmasın ve hp konusunda araştırma yapmadan asla fikir beyanında bulunmam.O filmin türkiyede çekilmesi söz konusu değildir ayrıca önceki topice eklemeyi unutmusum yinede (EMEĞE SAYGI!!)

Nick :_PowergirL_
Nation : Karus
Lvl : 65
Job :Shaddow Knight
Server :Xigenon
Clan :TheHardGuys (member)
Pokemoncrater:Raindevils
Sayfanın En Üstüne Git

DaRkLoRd_emma
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 11/07/2006 :  14:07:02  Bilgileri Göster  DaRkLoRd_emma'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama arkadaşımız araştırmış ve buraya yazmış. bence araştırmadan yazmazdı..neyse konuyu daha fazla saptırmayayım...

Gerçekler acıdır...Biber de acıdır...O zaman gerçek biberdir..
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 11/07/2006 :  19:21:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya şu 6 bölümü okusammı acaba..Bi diyorum okuyim bi diyorum sürpriz olsun..Karar veremedim.. :)
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 12/07/2006 :  01:25:05  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
daredevil_kizak tarafından yazılan:

arkadaşlar şu anda elimde 7. kitabın ilk 6 bölümü var (ama kitap ismi hakkında bişi verilmemis)yaklaşık 115 sayfalık bir bölüm ben sadece şunu söyleyecem J.K. Rowling bu son kitapla ortalığı kasıp kavuracak ve harry potter bir efsane haline gelecek çünkü sadece ilk 6 bölümü bu kadar etkileyiciydi bir sürü sorunun cevabı da veriliyor o 6 bölümde mesela R.A.B ın kim olduğunu öğreniyoruz :D çıkış tarihi 07.07.2006 olarak verilmis 4 gözle bekliorum çıkmasını
7. kitabın ilk 6 bölümünün linkini yazacaktım ama Reklam Yasak :D

Bu 7.kitabın ilk 6 bölümü değil ki.Başkası yazmış bunu, hatta her bölümün sonuna da imzasını atmış.Ayrıca daha ilk paragraflardan kitabı Rowling'in yazmadığıo belli oluyor ...

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 14/07/2006 :  22:01:11  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet...bu kolpa...

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 28 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000