Sen ona karşılık verirsin o sana karşılık verir. Bu böyle devam eder sonsuza yada birinizin bir konu daha kilitlenmemesi için diğerine saygı göstereceği güne kadar.
JK Rowling resmi sitesinde yaptığı açıklamaya göre; Son kitabın çok uzun olacağını düşünüyor ama Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı ise geçmeyeceğini söylüyor... Elbette bu kitabın çok ilginç olduğunu ve serinin en iyi kitabı olabileceğine de işaret ediyor... Kafasında kurduğu plana göre ilk iki bölüm hazırmış ve dördüncü bölüme kadar gelmek üzereymiş...Kitabın ise 2007'nin sonlarına doğru çıkacağı kanısında...ALINTI
Eğer böyle bi açıklama yapmışsa ki kendi resmi sitesinde yaptığı söylenio,o zmn kitabın son kelimesinin yara izi olma olasılığı ortadan kalkıyor.Ve de kitabın uzun olacağı çok iyi olmuş,şöyle ansiklopedi gibi bişi yapsadı daha gzl olurdu gerçi:D
anlamadım..yara izi olasılığı neden kalktı..sonuçta hikaye onun kafasında 4. bölümdede olsa sonuna yara izin. i koyabilir öyle değilmi...ne zamandır bakmıyordum buraya birazda uzak kaldım muhabbetten iyi oldu girdiim...brainstorminge devam:D