AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 2 Sevenler Buraya!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 28

ili the cat
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/06/2006 :  21:19:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben body shop u yükledim ama nasıl yükledinmi hatırlamıom ve ben sims in başından hiç kalkamıom!!!!!!!!!!111
Sayfanın En Üstüne Git

gameci
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 23/06/2006 :  11:20:02  Bilgileri Göster  gameci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o buisnes gibi bişi varya ondan bahsedio bende university,night life ve family fun var ole bişi gormedim ama bir arsa kayyup residental dersen cafe gibi yerler kurabiliosun

vapire slayer... THE DEATH
Sayfanın En Üstüne Git

gameci
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 23/06/2006 :  11:21:14  Bilgileri Göster  gameci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arsa derken boş araziyi kasdettim

vapire slayer... THE DEATH
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 24/06/2006 :  11:25:35  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben sims 2'de alışveriş merkezi falan inşaa ediyorum.ama hiç bişey satamıyorum.hiç bir şeyin fiyatını belirleyemiyorum.bende body shopda var ama olmuyo olmuyo olmuyo nasıl yapıcam?:(
Sayfanın En Üstüne Git

doktay5
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 24/06/2006 :  18:25:06  Bilgileri Göster  doktay5'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sims 2 Pets 'i Nerden İndirebiliriz Lütfen Yardım Edin Kedi Ve Köpekleri Çok Severim

oktay
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 28 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000